Εξελίξεις με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Εξελίξεις με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ


Εξελίξεις με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚΝέα επαφή της ΑΕΚ με τον μάνατζερ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο Κίεβο, με τον Ουκρανό στόπερ να βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων

Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία της ΑΕΚ να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. 


Ο Ουκρανός στόπερ, παρά τους τραυματισμούς που είχε στην αρχή της χρονιάς, πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του και αποτελεί τον ηγέτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας. 
Στο περιθώριο του αγώνα με την Ντιναμό στο Κίεβο υπήρξε επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Αλεξάντερ Πάνκοφ, με τον οποίο προφανώς υπήρξε και συζήτηση για το συμβόλαιο του παίκτη.  
Ωστόσο, η «Ώρα των Σπορ» γράφει πως ενδιαφέρον για τον Τσιγκρίνσκι υπάρχει και από άλλες ομάδες, ενώ όλα θα συζητηθούν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 

Άλλωστε, μετά τον αγώνα ο Ουκρανός δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του: «Θα δούμε πού θα βρίσκομαι τη νέα σεζόν. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμα».

Πηγή: sport-fm.gr