Επική απάντηση Πρίγιοβιτς σε Βράνιες: «Σαν περιμένουν οι πρωταθλητές»! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Επική απάντηση Πρίγιοβιτς σε Βράνιες: «Σαν περιμένουν οι πρωταθλητές»!

Επική απάντηση Πρίγιοβιτς σε Βράνιες: «Σαν περιμένουν οι πρωταθλητές»!Την απάντησή του στην… πρόκληση του Όγκνιεν Βράνιες έδωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αναφορικά με το ντέρμπι της 11 Μαρτίου στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο Βόσνιος αμυντικός της Ένωσης, σε δηλώσεις που είχε κάνει μετά τη νίκη 4-0 επί της Ξάνθης, υποστήριξε πως είχε επικοινωνία με τον Σέρβο επιθετικό των «ασπρόμαυρων», όπου του ζήτησε να… ετοιμαστούν οι Θεσσαλονικείς για την υποδοχή των πρωταθλητών, θέλοντας να δείξει μ’ αυτόν τον τρόπο πόσο σίγουρος είναι για τον τίτλο.

Όμως, αυτό ήταν το ένα… κομμάτι του διαλόγου, καθώς η απάντηση ήρθε από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποκάλυψε την απάντηση που του είχε δώσει, όταν πληροφορήθηκε από ανθρώπους του στενού του περιβάλλον για τις δηλώσεις του Όγκνιεν Βράνιες.

Αρχικά, με αρκετή δόση χιούμορ, αναφέρθηκε στο χατ-τρικ του Βόσνιου: «Βλέπω ότι τον βοήθησε πολύ η συνομιλία του μαζί μου, έκανε άμεσα χατ-τρικ» και συνέχισε με την απάντηση που είχε δώσει στον μπακ της ΑΕΚ: «Του είπα ότι οι πρωταθλητές θα σας υποδεχθούν στο καμίνι της Τούμπας». onsports.gr