Τέλος η Μαρία Καλάβρια από το Dancing with the Stars - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Τέλος η Μαρία Καλάβρια από το Dancing with the Stars

Τέλος η Μαρία Καλάβρια από το Dancing with the StarsΤα 14 ζευγάρια του Dancing with the Stars έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην σκηνή στο τρίτο live. Στο τέλος της βραδιάς, όμως, ένα ζευγάρι έπρεπε να αποχωρήσει.

Τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία στο τρίτο live του Dancing with the stars ήταν η Μαρία Κορινθίου με τον Ηλία και η Μαρία Καλάβρια με τον Αναστάση.

Έπειτα από τον συμψηφισμό των ψήφων του κοινού μαζί με εκείνες της κριτικής επιτροπής, η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε πως η Μαρία Καλάβρια αποχωρεί από το Dancing with the Stars.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και το χάρηκα πολύ», είπε η Μαρία Καλάβρια, πριν αποχωρήσει.

Σημειώνεται ότι εκτός Dancing with the Stars βρίσκεται πλέον και ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Ο γνωστός ηθοποιός αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το χορευτικό show του ΑΝΤ1, λόγω του τραυματισμού που υπέστη πριν μερικές ημέρες στο γόνατό του.

«Όλα τα ωραία πράγματα έχουν κι ένα τέλος. Ήμουν λίγο άτυχος, έχω ένα πρόβλημα με το γόνατό μου. Πρέπει να κάνω φυσικοθεραπεία, έχω βαρύ πρόγραμμα, είμαι στο θέατρο… Θέλω να σας πω ότι αποχωρώ ευτυχισμένος, έχω πάρει πολλή αγάπη, σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ευχαριστώ πολύ την κριτική επιτροπή, την παραγωγή, τους τεχνικούς», είπε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.