Χρειάστηκαν 45 λεπτά για να απεγκλωβίσουν τον Ηλία Βρεττό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Χρειάστηκαν 45 λεπτά για να απεγκλωβίσουν τον Ηλία Βρεττό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.
Χρειάστηκαν 45 λεπτά για να απεγκλωβίσουν τον Ηλία Βρεττό
Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9.30 το πρωί. Το αυτοκίνητο με τον τραγουδιστή και μία φίλη του βγήκε από το δρόμο και «καρφώθηκε» σε δέντρο στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Άνδρες των δύο Σωμάτων και ασθενοφόρο έφτασαν άμεσα στο σημείο και χρειάστηκαν 45 λεπτά για να απεγκλωβίσουν τον Ηλία Βρεττό.

Ο μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή, Λουκάς Καραγιάννης, μίλησε στο «Ε» για το πώς συνέβη το τροχαίο, αλλά και για το ποια είναι η κατάσταση του Ηλία Βρεττού. Όπως τόνισε, το σοβαρότερο θέμα είναι το κάταγμα στη λεκάνη, ενώ όπως είπε θα γίνει και χειρουργείο.

«Ο Ηλίας είναι εκτός κινδύνου. Έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά. Ο ίδιος μου είπε ότι έκαναν 45 λεπτά να τον βγάλουν. Είναι μια χαρά, έχει τις αισθήσεις του, μιλάει, ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον τους», ανέφερε.

Οι Αρχές πλέον εξετάζουν τα αίτια που οδήγησαν στο τροχαίο.

Η Αστυνομία και η τροχαία θα εξετάσουν προσεχτικά τις κάμερες που ελέγχουν την κυκλοφορία αλλά και τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής για να δουν τι ακριβώς συνέβη.

Ο Ηλίας Βρεττός έστειλε το πρώτο μήνυμά του μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.

«Αφού ζω όλα καλά... Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει... Σας ευχαριστώ από καρδιάς...», έγραψε ο τραγουδιστής στα social media, από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, στο οποίο νοσηλεύεται.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Ιωάννης Κούρας, και ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης, ανέφεραν χθες ότι φέρει σκελετικές κακώσεις και βρίσκεται υπό παρακολούθηση.