Βίντεο: Η «μάχη» του καπετάνιου με τα κύματα για να δέσει το Blue Star στην Τήνο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Βίντεο: Η «μάχη» του καπετάνιου με τα κύματα για να δέσει το Blue Star στην Τήνο

Βίντεο: Η «μάχη» του καπετάνιου με τα κύματα για να δέσει το Blue Star στην ΤήνοΧρειάστηκε υπερπροσπάθεια από τον καπετάνιο και το πλήρωμα για να καταφέρει να μπει στο λιμάνι, να «δέσει» και να αποβιβάσει με ασφάλεια τους επιβάτες του Blue Star Delos
Ένα εντυπωσιακό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου από το λιμάνι της Τήνου, όπου η θάλασσα βγήκε στη στεριά, την ώρα που ο καπετάνιος προσπαθούσε να δέσει το πλοίο στο λιμάνι λόγω των ισχυρών ανέμων.


Χρειάστηκε υπερπροσπάθεια από τον καπετάνιο και το πλήρωμα για να καταφέρει να μπει στο λιμάνι, να «δέσει» και να αποβιβάσει με ασφάλεια τους επιβάτες του Blue Star Delos.

Το πλοίο έφτασε από το Πειραιά στην Τήνο στις 12.25 το μεσημέρι της Κυριακής, αρχικά όμως δεν μπορούσε να προσεγγίσει τον προβλήτα και να «δέσει» λόγω των ισχυρών ανέμων. 
Όπως σημειώνει το cyclades24.gr, το λιμάνι της Τήνου θεωρείται ένα δύσκολο λιμάνι, ιδίως όταν πνέουν νότιοι άνεμοι οκτώ μποφόρ. 

Πρόκειται για ένα ακόμη βίντεο που καταγράφει τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι νησιώτες, ακόμα και στα κοσμοπολίτικα τουριστικά νησιά, τους χειμερινούς μήνες αλλά και τις αντίξοες συνθήκες εργασίας των ναυτεργατών.


Πηγή: cyclades24.gr