Ο Μάρλον Μπράντο και ο Ρίτσαρντ Πράιορ ήταν εραστές -Αποκάλυψη μετά από χρόνια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ο Μάρλον Μπράντο και ο Ρίτσαρντ Πράιορ ήταν εραστές -Αποκάλυψη μετά από χρόνια

Ο διάσημος ηθοποιός Μάρλον Μπράντο. Φωτογραφία: APΚι όμως είναι γεγονός και το επιβεβαιώνει και η χήρα του Ρίτσαρντ Πράιορ. Ο μεγάλος κωμικός ηθοποιός και ο Μάρλον Μπράντο ήταν εραστές τη δεκαετία του ‘70.
Ο μουσικός παραγωγός Κουίνσι Τζόουνς έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξή του στο New York Magazine μιλώντας για τις σεξουαλικές συνήθειες του Μπράντο. «Έκανε σεξ με οτιδήποτε. Οτιδήποτε! Θα έκανε σεξ ακόμη και με γραμματοκιβώτιο. Τον Τζέιμς Μπάλτουιν, τον Ρίτσαρντ Πράιορ, τον Μάρβιν Γκέι» δήλωσε ο παραγωγός.

Ο διάσημος κωμικός, Ρίτσαρντ Πράιορ. Φωτογραφία: AP
Η χήρα του Πράιορ επιβεβαίωσε αργότερα τα σχόλια του Τζόουνς, λέγοντας στο TMZ πως ο κωμικός, που ήταν ανοιχτά αμφιφυλόφιλος, θα «διαλυόταν» αν γινόταν γνωστή η σχέση του με τον Μάρλον Μπράντο. «Ήταν η δεκαετία του ‘70. Τα ναρκωτικά ήταν ακόμη καλά, ειδικά τα Quaaludes. Αν έκανες αρκετή κοκαΐνη, θα έκανες σεξ με ένα ψυγείο και θα του έστελνες λουλούδια το πρωί» δήλωσε.
Η Λι Πράιορ πρόσθεσε πως ο σύζυγός της είχε γράψει εκτενώς για τις σεξουαλικές του σχέσεις στα ημερολόγιά του, κάτι που λέει πως θα δημοσιεύσει αργότερα φέτος. Ο κωμικός, που πέθανε το 2005, παντρεύτηκε επτά φορές με πέντε διαφορετικές γυναίκες. Η Λι και ο Πράιορ χώρισαν μετά από ένα χρόνο γάμου το 1982, αλλά ξαναπαντρεύτηκαν το 2001 και έμειναν μαζί μέχρι το θάνατό του.

Ο Μάρλον Μπράντο τη δεκαετία του '70. Φωτογραφία: AP
Η συνέντευξη του Τζόουνς στο New York Magazine έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή στο διαδίκτυο λόγω των καυστικών απαντήσεών του. Περιέγραψε τους Beatles ως «τους χειρότερους μουσικούς στον κόσμο» και ισχυρίστηκε πως ο Μάικλ Τζάκσον έκλεψε «πολλά πράγματα» από άλλους μουσικούς, ενώ ισχυρίστηκε πως γνωρίζει την ταυτότητα του άνδρα που σκότωσε τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι. Ο Τζόουνς είπε επίσης πως για ένα μικρό χρονικό διάστημα έβγαινε με την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα και περιέγραψε τον Αμερικανό πρόεδρο με τα χειρότερα λόγια. iefimerida.gr