Το φίμωσαν και το πέταξαν νεογέννητο στα σκουπίδια - Σοκ στην Πετρούπολη για το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Το φίμωσαν και το πέταξαν νεογέννητο στα σκουπίδια - Σοκ στην Πετρούπολη για το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη φρίκη στην Πετρούπολη.

Αγωνιώδεις έρευνες για να βρεθεί ποιος πέταξε νεογέννητο βρέφος στα σκουπίδια.
Ποιος μπόρεσε να πετάξει στα σκουπίδια ένα νεογέννητο πλάσμα; Με τον ομφάλιο λώρο γύρω του. Ποιος άντεξε να βάλει πετσέτα στο στοματάκι του για να είναι σίγουρος πως θα πεθάνει πριν καλά καλά δει το φως της ζωής. Ο εντοπισμός νεκρού βρέφος σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη προκαλεί σοκ.

Περισσότερο προκαλούν θλίψη, οργή, σοκ οι λεπτομέρειες για το πως βρέθηκε το άτυχο βρέφος στα σκουπίδια.

Ο ρακοσυλλέκτης που ήρθε αντιμέτωπος με τη φρίκη

Πρωί Δευτέρας (26.02.2018) στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη. Ένας άνδρας, ρακοσυλλέκτης, γνωστός στη γειτονιά, ψάχνει σε έναν κάδο. Ούτε εκείνος ούτε κανείς άλλος μπορεί να περιμένει αυτό που θα βρει. 
Μέσα σε ένα σεντόνι, μέσα στα αίματα και τυλιγμένο ακόμη με τον ομφάλιο λώρο, ένα νεογέννητο βρέφος. Ένα παιδάκι που δεν πρόλαβε να δει το φως της ζωής. «Είδε» το σκοτάδι του ανθρώπου που το άφησε στα σκουπίδια. 
«Μωρό, μωρό» άρχισε να φωνάζει σοκαρισμένος ο άνδρας. Ένας από τους κατοίκους της περιοχής, ο κ. Θανάσης, κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ιατροδικαστής.

Του έβαλαν στο στόμα πετσέτα Όποιος, όποια ή όποιοι αποφάσισαν να γίνουν δολοφόνοι, είχαν φροντίσει να είναι σίγουροι πως το βρέφος δεν θα βρεθεί ζωντανό. Του έβαλαν χαρτοπετσέτες στο στοματάκι του για να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την αναπνοή του. Δεν είναι γνωστό, ακόμα πότε εγκαταλείφθηκε το άτυχο βρέφος στον κάδο όπου βρέθηκε νεκρό. Γυναίκα κάτοικος της περιοχής είπε ότι είδε το σεντόνι στον κάδο από χθες το βράδυ. Αλλά δεν πήγε το μυαλό της σε τέτοιο κακό. «Συνέχεια αφήνουν ρούχα» λέει στην κάμερα.
Έχουν πλάνα

Από την πρώτη στιγμή, αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής άρχισαν να κάνουν έρευνα, πόρτα πόρτα, στη γειτονιά. Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους πλάνα από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ίσως να εγκατέλειψαν το βρέφος στον κάδο το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα.

Δεν είναι σαφές αν το μωρό ήταν ζωντανό ή νεκρό όταν το άφησαν. Αυτό θα απαντηθεί από την εξέταση του ιατροδικαστή.

Η νεκροψία νεκροτομή θα γίνει την Τρίτη (27.02.2018).

Πηγή: newsit