Έπεσε στο μισό το μπάτζετ του Παναθηναϊκού - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Έπεσε στο μισό το μπάτζετ του Παναθηναϊκού

Έπεσε στο μισό το μπάτζετ του ΠαναθηναϊκούΠολύ γρήγορα κατάφερε να προσαρμοστεί στα νέα δύσκολα δεδομένα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ήταν αναγκασμένη να κινηθεί διαφορετικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Πράσινη» από τα 11.200.000ευρώ που ήταν το μπάτζετ το καλοκαίρι, πλέον έχει μειωθεί στα 5.5 εκατ! Όλα αυτά τη στιγμή που στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε εννέα παίκτες και απέκτησε τρεις. 


Στο δίμηνο Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου έφυγαν από το τριφύλλι οι Μολεδο, Κουτρουμπής, Ρέις, Χουλτ, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Καμπέσας, Βιγιαφάνιες και Τσάβες. Από αυτούς τους ποδοσφαιριστές το οικονομικό όφελος είναι 5.915.000 ευρώ. Την ίδια ώρα οι πράσινοι ξόδεψαν για ενίσχυση μόνο 75.000 ευρώ για τον Βαγγέλη Οικονόμου, ενώ απέκτησαν δίχως κόστος τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη. 

Κάπως έτσι τα 11.200.000 έγιναν 5.500.000 μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο! 

Αναμφίβολα η συγκεκριμένη πολιτική δεν αρμόζει για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, όμως το πρώτο ζητούμενο για το τριφύλλι είναι να βγει η σεζόν δίχως παρατράγουδα και να ελπίζει ότι κάτι θα τρέξει στο διοικητικό κομμάτι το καλοκαίρι, ώστε να επιστρέψει στην κανονικότητα του. sport-fm.gr