Εσύ τι θα έκανες εάν το σούσι σου ζωντάνευε; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Εσύ τι θα έκανες εάν το σούσι σου ζωντάνευε;


Ένας από τους μεγαλύτερούς μας φόβους όταν τρώμε σούσι είναι μήπως το ψάρι είναι τόσο φρέσκο, που έχει λίγη…ζωή ακόμη μέσα του!

Η ανασφάλειά μας έγινε πιο έντονη από τότε που είδαμε το παρακάτω βίντεο…

Η ιστοσελίδα SoraNews αναφέρει ότι οι πελάτες ενός sushi restaurant στην Ιαπωνία πραγματικά σοκαρίστηκαν όταν παρατήρησαν πως ένα κομμάτι hokkigai σούσι με αχιβάδα κινούταν ακόμη. Το περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα σούσι φημίζεται για τα οικονομικά της πιάτα, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι πελάτες να παραπονιούνται για την ποιότητα του φαγητού. Ποιος μπορεί να πει κουβέντα τώρα που αποδείχθηκε ότι τα θαλασσινά τους είναι -υπερβολικά- φρέσκα;


Όπως μπορείς να καταλάβεις το βίντεο των μόλις 28” έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 4 εκατ. προβολές. Αποτέλεσε μάλιστα το εφαλτήριο μιας τεράστιας συζήτησης στο διαδίκτυο σχετικά με το εάν το θαλασσινό αυτό μαρτυρά τη φρεσκάδα των προϊόντων ή την κακή προετοιμασία σούσι, που ίσως παραβιάζει τους κανόνες της σωστής και ασφαλούς διαχείρισης τροφίμων. Ο πελάτης πάντως που ανέβασε το βίντεο, αποκάλυψε πως έφαγε το σούσι και παραδέχθηκε πως ήταν πεντανόστιμο.