Ο τσακωμός και το τράβηγμα των μαλλιών που έβαλε φωτιά στους Διάσημους - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ο τσακωμός και το τράβηγμα των μαλλιών που έβαλε φωτιά στους Διάσημους

Έντονο επεισόδιο μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ελένης Χατζίδου.

Μέχρι στιγμής, στο Survivor 2, το κακό κλίμα που επικρατούσε στο στρατόπεδο των Μαχητών απασχολούσε τους φανς του παιχνιδιού. Πλέον τα μαύρα σύννεφα έχουν αρχίσει να μαζεύονται και πάνω από την παραλία των Διασήμων.

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν στον αγώνα επικοινωνίας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια τσαντίστηκε με την γνωστή παρουσιάστρια και παραλίγο να ανάψουν για τα καλά τα αίματα.

Η Ελένη Χατζίδου εκνευρίστηκε επειδή η Κωνσταντίνα της τράβηξε τα μαλλιά και ακολούθησε ο ένας έντονος διάλογος: «Θα φας σφαλιάρα, μην με ξαναπειράξεις, έτσι; Μην μου τραβάς μαλλιά και τέτοια, μου γυρνάει το μάτι», είπε εκνευρισμένη η Χατζίδου με την Σπυροπούλου να σαστίζει και να απαντά ότι της το έκανε για πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια της είπε «κάνεις γενικά διάφορα, κόψ’ τα» με την Σπυροπούλου να της απαντά «συγγνώμη Ελένη μου, δεν σε ξαναπλησιάζω καν. Και να τα λες και στην κάμερα άμα σε παίρνει. Όχι από πίσω μόνο».