Φρίκη! Στραγγάλισαν το βρέφος πριν το πετάξουν στον κάδο στην Πετρούπολη! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Φρίκη! Στραγγάλισαν το βρέφος πριν το πετάξουν στον κάδο στην Πετρούπολη!

Μόνο αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστή Σουλτάνας Μαριάννου για το νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την ιατροδικαστική εξέταση, το μωρό στραγγαλίστηκε τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του.

Το βρέφος που όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και πετάχτηκε στα σκουπίδια δεν ήταν ούτε πρόωρο ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Το παιδί πετάχτηκε στον κάδο 10 ώρες πριν το ανακαλύψει ένας ρακοσυλλέκτης ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο που ήταν τυλιγμένα στο λαιμουδάκι του το νεογέννητο είχε και χαρτιά μέσα στο στόμα του.

Ακόμα οι αρχές δεν έχουν ανακαλύψει ποιός στραγγάλισε το μωρό αλλά ψάχνουν κλινικές, νοσοκομεία ακόμα και ιδιωτικά ιατρεία για να μπορέσουν να βρουν την άκρη του νήματος.

Πηγή: newsit