Αποκαλυπτικός Σταμάτης Γονίδης: Είμαι εθισμένος στον τζόγο και στο τσιγάρο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Αποκαλυπτικός Σταμάτης Γονίδης: Είμαι εθισμένος στον τζόγο και στο τσιγάρο

Ανοικτά για τα πάθη του μιλά σε συνέντευξή του ο Σταμάτης Γονίδης, αποκαλύπτοντας πως είναι εθισμένος στον τζόγο και στο τσιγάρο.

«Είμαι εθισμένος στον τζόγο και στο τσιγάρο», λέει στο περιοδικό Down Town και απαντά στην ερώτηση αν είναι «δυνατός παίκτης».

«Δυνατός στο πόκερ. Μου αρέσει το διαδικτυακό στοίχημα και όχι μόνο. Καζίνο δεν πάω. Γενικά, έχω κερδίσει κι έχω χάσει μεγάλα ποσά. Αυτή τη στιγμή, είμαι χαμένος, αλλά την έχω στημένη για να ρεφάρω. Λένε βέβαια ότι ένας Εβραίος είχε σκοτώσει το παιδί του γιατί ήθελε να ρεφάρει. Στη ζωή, αν θέλεις να ξεχωρίσεις, πρέπει να ρισκάρεις. Είμαι αυτός ο άνθρωπος. Βέβαια, ακόμη και το ρίσκο έχει όριο. Όσο σίγουρος κι αν είσαι ότι θα διπλασιάσεις ένα ποσό, ποτέ δεν πρέπει να τα βάλεις όλα».

Όπως επισημαίνει στη συνέντευξή του, παρά τον εθισμό του δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να χάσει το σπίτι του.

«Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να χάσει ένα ολόκληρο σπίτι, για παράδειγμα, στον τζόγο. Ναι, ρισκάρω, αλλά δεν κάνω απερισκεψίες».

«Γιατί δεν θέλω να χτίσω καμία εικόνα ή να παρουσιάσω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Θέλω να κοιμάμαι καλά τα βράδια και να μην κουβαλώ τίποτα που θα με κάνει να ντρέπομαι. Θέλω πάνω απ’ όλα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και ύστερα με τους ανθρώπους γύρω μου. Δεν είμαι ψεύτης, δεν πληγώνω ανθρώπους και δεν κάνω ότι δεν θέλω να μου κάνουν. Είμαι ψυχοπονιάρης», εξηγεί μεταξύ άλλων.