Η Καίτη Γκρέυ καταγγέλλει δύο γυναίκες: Με δηλητηρίασαν και με κατέκλεψαν - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Η Καίτη Γκρέυ καταγγέλλει δύο γυναίκες: Με δηλητηρίασαν και με κατέκλεψαν

Οτι την κατέκλεψαν η οικιακή της βοηθός και μια φίλης της καταγγέλλει η Καίτη Γκρέυ. Και δεν σταματά εκεί. Υποστηρίζει ότι την δηλητηρίασαν κιόλας.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην Espresso υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο, μπήκαν στο σπίτι της και της πήραν 4.500 ευρώ, ένα γούνινο παλτό black diamond αξίας 10.000 ευρώ, πολλά ρούχα από την πλούσια γκαρνταρόμπα της, οικιακές συσκευές όπως μίξερ, τηγάνια, κατσαρόλες, ακόμη και πιεσόμετρα. «Και τι δεν πήραν! Είχα πράγματα διπλά και μου τα πήραν όλα. Τουλάχιστον μου άφησαν το ένα (σ.σ. πιεσόμετρο). Πήραν ψησταριές, βαλίτσες γεμάτες ρούχα, παλτό, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες. Μου πήραν ακόμη δίσκους και κασέτες. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι που μου λείπει», λέει η τραγουδίστρια μιλώντας στην Espresso.

Η Καίτη Γκρέυ υποπτεύεται μια Γεωργιανή που λίγες μέρες πριν από την κλοπή είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό. Καταγγέλλει πως η γυναίκα αυτή και μια φίλη της πήραν σχεδόν όλα από το σπίτι της. Εχει προχωρήσει, μάλιστα, σε επίσημες καταγγελίες στην αστυνομία.

Η Καίτη Γκρέυ δήλωσε στην Espresso: «Η αδιαθεσία μπορεί να προήλθε από «κάτι», ίσως και δηλητήριο που μου έριξαν στο νερό για να μη βρίσκομαι σπίτι μου και να μπορέσουν να με κλέψουν ανενόχλητοι». Και προσθέτει: «Ένας φίλος γιατρός, που μένει κοντά μου, έρχεται κάθε βράδυ και μου παίρνει την πίεση. Πριν από μερικές μέρες ήρθε και είδε ότι δεν ήμουν καλά. Αμέσως πήρε έναν φίλο του και του είπε «στείλε ασθενοφόρο γιατί η Καίτη δεν είναι καλά». Νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Πράγματι, πήγα στο νοσοκομείο όπου παρέμεινα τέσσερις μέρες, χωρίς όμως να βρουν κάτι οι γιατροί….Εγώ πιστεύω πως μου έριξαν κάποια ουσία στο νερό για να στείλουν στο νοσοκομείο και να με κλέψουν με την ησυχία τους».