Έξω φρενών η Σάρα Εσκενάζυ με τον Πάνο Αργιανίδη! «Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο!» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Έξω φρενών η Σάρα Εσκενάζυ με τον Πάνο Αργιανίδη! «Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο!»

Το unfollow στο instagram και οι δηλώσεις από τη Σάρα Εσκενάζυ για την Πάνο Αργιανίδη.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Πάνος Αργιανίδης στο dot. το περασμένο Σάββατο προκάλεσε μεγάλη συζήτηση. Ο λόγος; Ο πρώην παίκτης του Survivor, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης άλλο φλερτ ανάμεσα σε παίκτες εκτός από τον Βασάλο με την Βαλαβάνη, απάντησε ότι υπήρχε το δικό του με την Σάρα.

Στη συνέχεια ο Πάνος Αργιανίδης σε νέες του δηλώσεις προσπάθησε να πείσει πως όλα αυτά ήταν ή εκφράστηκαν λάθος, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει.

Η Σάρα Εσκενάζυ σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω δήλωσε στεναχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει και παραδέχτηκε πως έκανε unfollow από το instagram τον Πάνο Αργιανίδη που την απογοήτευσε, καθώς δεν περίμενε να πει κάτι τέτοιο.

«Με τον Πάνο δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, απλά δεν σου κρύβω ότι πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο. Γιατί με όλα αυτά τα παιδιά πιστεύω ότι έχουμε ζήσει κάτι μοναδικό. Τουλάχιστον για εμένα και πως το έζησα εγώ. Και είναι αστείο να λες τέτοια πράγματα για φλερτ ή για δήθεν ραντεβού. Γενικά από την οικογένεια μου δεν έχω μάθει να μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύδω ή να ασχολούμαι με το καθετί που ο καθένας έτσι απλά μπορεί πει.

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει. Αλλά είτε στην περίπτωση του Πάνου είτε σε μελλοντικές που μπορεί να έρθουν, επιλογή μου είναι να προχωράω παρακάτω και να αφήνω τον κόσμο να κρίνει το τι είναι αλήθεια και τι όχι. Φυσικά έχω στεναχωρηθεί και φυσικά το ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύσω κάποιον, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποφύγω κιόλας. Για αυτό και επέλεξα ότι δεν θα τον ακολουθώ πια στο instagram. Όχι σαν τιμωρία φυσικά. Απλά ήθελα να περάσω ένα μήνυμα με το δικό μου τρόπο για να καταλάβει το λάθος του. Και το κατάλαβε πιστεύω.»Έξω φρενών η Σάρα Εσκενάζυ με τον Πάνο Αργιανίδη! «Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο!» Johnga 11:54 π.μ. Το unfollow στο instagram και οι δηλώσεις από τη Σάρα Εσκενάζυ για την Πάνο Αργιανίδη. Η συνέντευξη που έδωσε ο Πάνος Αργιανίδης στο dot. το περασμένο Σάββατο προκάλεσε μεγάλη συζήτηση. Ο λόγος; Ο πρώην παίκτης του Survivor, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης άλλο φλερτ ανάμεσα σε παίκτες εκτός από τον Βασάλο με την Βαλαβάνη, απάντησε ότι υπήρχε το δικό του με την Σάρα. Στη συνέχεια ο Πάνος Αργιανίδης σε νέες του δηλώσεις προσπάθησε να πείσει πως όλα αυτά ήταν ή εκφράστηκαν λάθος, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει. Η Σάρα Εσκενάζυ σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω δήλωσε στεναχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει και παραδέχτηκε πως έκανε unfollow από το instagram τον Πάνο Αργιανίδη που την απογοήτευσε, καθώς δεν περίμενε να πει κάτι τέτοιο. «Με τον Πάνο δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, απλά δεν σου κρύβω ότι πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο. Γιατί με όλα αυτά τα παιδιά πιστεύω ότι έχουμε ζήσει κάτι μοναδικό. Τουλάχιστον για εμένα και πως το έζησα εγώ. Και είναι αστείο να λες τέτοια πράγματα για φλερτ ή για δήθεν ραντεβού. Γενικά από την οικογένεια μου δεν έχω μάθει να μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύδω ή να ασχολούμαι με το καθετί που ο καθένας έτσι απλά μπορεί πει. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει. Αλλά είτε στην περίπτωση του Πάνου είτε σε μελλοντικές που μπορεί να έρθουν, επιλογή μου είναι να προχωράω παρακάτω και να αφήνω τον κόσμο να κρίνει το τι είναι αλήθεια και τι όχι. Φυσικά έχω στεναχωρηθεί και φυσικά το ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύσω κάποιον, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποφύγω κιόλας. Για αυτό και επέλεξα ότι δεν θα τον ακολουθώ πια στο instagram. Όχι σαν τιμωρία φυσικά. Απλά ήθελα να περάσω ένα μήνυμα με το δικό μου τρόπο για να καταλάβει το λάθος του. Και το κατάλαβε πιστεύω.» Πηγή: zappit