Τσακαλώτος: «Η οικονομία βελτιώνεται αλλά δεν το έχουν αντιληφθεί οι Έλληνες» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Τσακαλώτος: «Η οικονομία βελτιώνεται αλλά δεν το έχουν αντιληφθεί οι Έλληνες»

Την άποψη πως «γίνονται κάποια πράγματα και υπάρχει βελτίωση στην οικονομία, αλλά ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης», εξέφρασε υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, από το Ηράκλειο Κρήτης.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ.Τσακαλώτος είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, με θέμα την ανάπτυξη του Ηρακλείου.

Ο κ. Τσακαλώτος έφτασε στο δημαρχείο συνοδευόμενος από τους βουλευτές Σ. Βαρδάκη και Ν. Ηγουμενίδη και τον γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γ. Παυλιδάκη.

O υπουργός ζήτησε ενημέρωση για την ανάπτυξη του νομού Ηρακλείου και ρώτησε εάν υπάρχει αύξηση των οικοδομικών αδειών στην πόλη του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κ.Τσακαλώτος είπε χαρακτηριστικά πως γίνονται κάποια πράγματα και υπάρχει βελτίωση στην οικονομία, αλλά ακόμα ο πολίτης δεν το έχει αντιληφθεί.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Αρναουτάκη Σταύρο και τον δήμαρχο Ηρακλείου, ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρηματικές μονάδες.