Έβαλαν κάμερα σ’ αυτή τη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη. Αυτό που είδαν; Θα σας συγκλονίσει! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Έβαλαν κάμερα σ’ αυτή τη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη. Αυτό που είδαν; Θα σας συγκλονίσει!

Γνωρίστε την Mary Tony. Μπορεί να μην έχετε ξανακούσει τίποτα γι’ αυτή, αλλά υπάρχουν γυναίκες σαν αυτήν σε όλο τον κόσμο. Είναι ηλικιωμένη, αλλά ακόμα ζωντανή!

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο με το όνομα Voyager επισκέφτηκε την Tony στο διαμέρισμά της για να καταγράψει τη ζωή της 98χρονης. Δεν έχει πολλές συναναστροφές με την άμεση οικογένειά της, και τον περισσότερο καιρό είναι μόνη.

«Δεν με πειράζει. Τι θα κάνω; Που θα πάω; Είμαι μόνη μου», απαντάει η Tony όταν το συνεργείο τη ρωτά για τις συνθήκες ζωής της. Ο μεγαλύτερος αγώνας της είναι να περνά η ώρα χωρίς να βαριέται τελειώς.

«Ξέρετε τι κάνω; Μη γελάσετε», εξηγεί η Tony. «Παίρνω την άχρηστη αλληλογραφία και την ανοίγω. Αφού την ανοίξω, την κόβω σε μικρά κομμάτια και τη βάζω σε μια σακούλα και μετά στα σκουπίδια.» Μετά κρυφογελάει πριν παραδεχτεί: «Πρέπει να κάνω κάτι, αλλιώς θα τρελαθώ». Κάποιος πρέπει να της δείξει το Facebook.

Δείτε το βίντεο και σχολιάστε: