Βίντεο από το τρικούβερτο γλέντι μέσα στα επείγοντα του νοσοκομείου Μυτιλήνης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Βίντεο από το τρικούβερτο γλέντι μέσα στα επείγοντα του νοσοκομείου Μυτιλήνης

Βίντεο από το τρικούβερτο γλέντι μέσα στα επείγοντα του νοσοκομείου ΜυτιλήνηςΤη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άννα Ζερβού, για το γλέντι που στήθηκε στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών από εργαζόμενους του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα που ήρθε στο φως χθες, μέσα στο χώρο υποδοχής του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης στήθηκε εορταστικό τρικούβερτο γλέντι, το οποίο και μεταδόθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ζωντανή σύνδεση από τους συμμετέχοντες σε αυτό, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ όπως φαίνεται, γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι, χαίρονται την βραδιά με ποτό, φαγητό, τσιγάρο, μουσική και χορούς.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Νέα της Λέσβου», οι συμμετέχοντες φέρονται να λένε «τώρα είμαστε για x ray» και «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή».


iefimerida.gr