Τι έσωσε την 16χρονη που έπεσε από γέφυρα στα Χανιά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Τι έσωσε την 16χρονη που έπεσε από γέφυρα στα Χανιά

Τι έσωσε την 16χρονη που έπεσε από γέφυρα στα ΧανιάΜια άγνωστη πτυχή του δραματικού περιστατικού με τη 16χρονη μαθήτρια Λυκείου από τα Χανιά, η οποία χθες το μεσημέρι έπεσε από γέφυρα επί της εθνικής οδού, ήρθε στο προσκήνιο.
Υπενθυμίζεται ότι το ανήλικο κορίτσι έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τη γέφυρα στο κόμβο του Γαλατά, επί της εθνικής οδού, στα Χανιά.
Το ευτύχημα είναι ότι η μαθήτρια έπεσε πάνω σε θάμνους και όχι στο οδόστρωμα, γεγονός που, όπως φαίνεται, έσωσε τη νεαρή κοπέλα.

Νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, ενώ νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου σύμφωνα με το neakriti.gr.
«Aφού διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι φέρει κατάγματα στα πόδια, τον αυχένα και τη λεκάνη, με την εισαγωγή της στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Χανίων, υποβλήθηκε άμεσα στις απαραίτητες εξετάσεις, για να ελεγχθεί πλήρως η κλινική της εικόνα» ανέφερε ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Ζουρίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες το νεαρό κορίτσι επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της, μόλις το προσέγγισαν κάτω από την γέφυρα, άφησε να εννοηθεί ότι το προσπάθησε χωρίς όμως να γίνουν γνωστοί οι λόγοι.
Tα ακριβή αίτια της πτώσης διερευνώνται, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη υπό τι συνθήκες σημειώθηκε αυτή.