Συγκλονίζει η τραγωδία: Πατέρας και γιος νεκροί στην Κρήτη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Συγκλονίζει η τραγωδία: Πατέρας και γιος νεκροί στην Κρήτη

Συγκλονίζει η τραγωδία: Πατέρας και γιος νεκροί στην ΚρήτηΣυγκλονίζει την Κρήτη και ιδιαίτερα την κοινωνία των Χανίων η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε χθες στον Βαττόλακο.

Πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, σε διαφορετικά δωμάτια. Είναι ακόμα πιο τραγικό ότι η μητέρα της οικογένειας, η οποία επίσης βρισκόταν στο σπίτι, δεν αντιλήφθηκε τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν δίπλα της, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν έφθασε στο σπίτι η γυναίκα που φρόντιζε το ηλικιωμένο ζευγάρι. Ο πατέρας, 89 ετών, ήταν νεκρός στο κρεβάτι του. 

Το πρώτο σοκ διαδέχτηκε ένα ακόμα ισχυρότερο. Στο διπλανό δωμάτιο κείτονταν νεκρός και ο γιος, 65 ετών. Δίπλα του βρέθηκαν πολλά άδεια μπουκάλια φαρμάκων και ένα σημείωμα στο
οποίο έγραφε: «συγνώμη, δεν αντέχω άλλο».

Οι αρχές εκτιμούν ότι πιθανότατα ο υπερήλικας πατέρας, ο οποίος ήταν κατάκοιτος, εξέπνευσε από παθολογικά αίτια. Ο γιος συνειδητοποιώντας ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός φέρεται να πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του και έτσι κατανάλωσε μεγάλο αριθμό χαπιών.

Ο 65χρονος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο σπίτι των γονιών του λόγω διάφορων ζητημάτων που τον απασχολούσαν σε προσωπικό επίπεδο.
Σύμφωνα με το CretaPost, ο 65χρονος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω διάφορων οικονομικών και οικογενειακών προβλημάτων, γι’αυτό πιθανότατα στη θέα του νεκρού πατέρα του, δεν άντεξε και προχώρησε σε μία τέτοια πράξη.

Οι ακριβείς συνθήκες θανάτου τωνδύο ανδρών αναμένεται να προσδιοριστούν από την ιατροδικαστική εξέταση και τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος ήταν πολύ αγαπητοί στη μικρή κοινωνία όπου ζούσαν.  tanea.gr