Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι αποκάλυψε για Βαλαβάνη – Βασάλο; Μπαίνει στο Survivor 2 η ηθοποιός; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι αποκάλυψε για Βαλαβάνη – Βασάλο; Μπαίνει στο Survivor 2 η ηθοποιός;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για όλα...

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη Στη Φωλιά των Κου Κου και η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να μη τη ρωτήσει για την καλή της φίλη Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Επειδή την είδα χθες, ήρθε σπίτι, είχα να τη δω πάρα πολύ καιρό, χωρίς τον Κωνσταντίνο, ήταν στη δουλειά του άνθρωπος, είναι ευτυχισμένη, είναι πάρα πολύ καλά. Ο Κωνσταντίνος είναι ούτως ή άλλως ένα υπέροχο παιδί. Την αγαπάει, την προσέχει και εκείνη το ίδιο, είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Ευρυδίκη είναι από τα πιο καλά και πιο γνήσια παιδιά που ξέρω. Αυτό συζητούσαμε χθες γιατί εκείνη δεν έχει δει πράγματα από το Survivor, της έχουν πει όμως» αποκάλυψε η ηθοποιός, η οποία γνωρίστηκε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνοντας μαθήματα pole dancing.

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να παίρνει και η ίδια μέρος στο Survivor 2, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν κατηγορηματική πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, εξάλλου δεν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση από το κανάλι: «Έχετε τρελαθεί μωρέ; Θα αφήσω το παιδί μου και τον άντρα μου να πάω στο Survivor; Καταρχάς θέλω να κάνω κι άλλο παιδί. Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μου από αυτό το κανάλι ποτέ. Αυτή η φήμη υπάρχει από την ημέρα που τελείωσε το προηγούμενο Survivor. Αν έπαιρνα μισό ευρώ κάθε φορά που με ρωτούσαν για αυτό ωραία θα περνούσαμε.»