Σοφία Παυλίδου: Η φωτογραφία στα social media για τον ξυλοδαρμό, που συγκλονίζει! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Σοφία Παυλίδου: Η φωτογραφία στα social media για τον ξυλοδαρμό, που συγκλονίζει!

Απίστευτο παραμένει σε όλο το πανελλήνιο, το γεγονός της καταγγελίας της Σοφίας Παυλίδου, για ξυλοδαρμό από τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο, Μάνο Παπαγιάννη.

Οι δυο τους παίζουν στο θέατρο Χυτήριο και στην παράσταση «Πετάει πετάει» και η ηθοποιός καταγγέλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Τις τελευταίες μέρες έχουν πάρει θέση οι δικηγόροι και των δύο πλευρών, αλλά και ο Μάνος Παπαγιάννης που ισχυρίζεται ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα περιέγραψε η Σοφία Παυλίδου. Από την άλλη η ηθοποιός είναι πιστή στους ισχυρισμούς της και απογοητευμένη που έχει δεχτεί ούτε μία συγγνώμη. Όλες αυτές τις μέρες ανεβάζει διάφορα στα instagram stories της, με τελευταίο την παρακάτω εικόνα, που δείχνει ένα άνδρα να χειροδοκεί σε μια γυναίκα και πίσω του να βρίσκεται μια αρκετά μεγαλύτερη σε μέγεθος γυναίκα που του κρατά το χέρι και του λέει: «διάλεξε κάποιον στα «μέτρα» σου». Την ίδια εικόνα έβαλε στα stories της και η Κόνι Μεταξά, η οποία ήταν μπροστά στο περιστατικό.
Πηγή: tlife