Βόλος: Ανατριχιαστική αυτοκτονία πατέρα στη θάλασσα – Οι σκληρές εικόνες της ασύλληπτης τραγωδίας (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Βόλος: Ανατριχιαστική αυτοκτονία πατέρα στη θάλασσα – Οι σκληρές εικόνες της ασύλληπτης τραγωδίας (photos)

Η αυτοκτονία του πατέρα συνταράσσει τον Βόλο και όχι μόνο. Ο αυτόχειρας επέλεξε να γράψει τον επίλογο της ζωής του. Τραγικές φιγούρες τα δύο του παιδιά...

Ο Βόλος συγκλονισμένος από τη νέα αυτοκτονία. Αυτόχειρας ένας πατέρας δύο παιδιών. Ο 53χρονος, έδωσε τέλος στη ζωή του, με τον πιο τραγικό τρόπο. Ανασύρθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι (22-01-2018) από τη θάλασσα στις Πλάκες. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε δεθεί με ένα καλώδιο στο μηχανάκι του και αφού πήρε φόρα, πήδηξε μαζί με αυτό στη θάλασσα.

Η σορός του άτυχου άνδρα, ανασύρθηκε από την θάλασσα από δύτη, ο οποίος ειδοποιήθηκε από άνδρες του Λιμενικού και την Αστυνομία, για να συμμετέχει στις έρευνες.

Η αυτοκτονία του πατέρα

Ήταν γύρω στις 14.00 το μεσημέρι, όταν περαστικοί αντιλήφθησαν ότι κάτι έχει συμβεί και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το Λιμενικό. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Επί τόπου έσπευσαν Λιμενικοί με σκάφος, αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παράλληλα ειδοποιήθηκε δύτης προκειμένου να βουτήξει και να εντοπίσει την σορό του 53χρονου αυτόχειρα.

Η σορός εντοπίστηκε σε βάθος 7 μέτρων, ανασύρθηκε στην στεριά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου θα ακολούθησε η διαδικασία της αναγνώρισης από τους συγγενείς του 53χρονου. Να σημειωθεί, πως σήμερα το πρωί συγγενείς του 53χρονου, είχαν δηλώσει στην Αστυνομία την εξαφάνιση του.

Οι εικόνες της τραγωδίας


Στο λαιμό του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα κομμάτι καλώδιο, όπως και στο μηχανάκι, με το οποίο προφανώς είχε δεθεί, και έσπασε από το βάρος κατά τη «βουτιά». 
Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr