Βρέθηκε το υποβρύχιο του Εσκομπάρ- Μετέφερε κοκαΐνη και τα εκατομμύρια του (photos & video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Βρέθηκε το υποβρύχιο του Εσκομπάρ- Μετέφερε κοκαΐνη και τα εκατομμύρια του (photos & video)

Πρώην πράκτορες της CIA κατάφεραν να εντοπίσουν ένα από τα υποβρύχια που χρησιμοποιούσε ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών όλων των εποχών, ο «βαρώνος της κοκαΐνης», Πάμπλο Εσκομπάρ, για να μεταφέρει παράνομα τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης από την Κολομβία στο Πουέρτο Ρίκο. Από εκεί, τα ναρκωτικά «ταξίδευαν» σε όλη την ηπειρωτική Αμερική.

Με τα ίδια υποβρύχια, ο Πάμπλο Εσκομπάρ μετέφερε και πολλά από τα εκατομμύρια της αμύθητης περιουσίας του, για την οποία υπάρχουν φήμες πως μπορεί να ξεπερνά ακόμη και τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια.


Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun», οι δύτες που εργάζονται για την ανεύρεση του υποβρυχίου «βούτηξαν» σε μία άγνωστη τοποθεσία στα ανοικτά των ακτών της Κολομβίας. Ντοκιμαντέρ του Discovery Channel παρακολουθεί την πορεία των δυτών κατά την αναζήτηση της περιουσίας του Εσκομπάρ. Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι δύτες φαίνονται να μην καταφέρνουν να βρουν κάποιο αντικείμενο αξίας ή ένδειξη χρημάτων.

Ωστόσο, η ομάδα των δυτών καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι μετατοπίσεις του βυθού μετά από τόσα χρόνια έχουν μετακινήσει τα συντρίμμια που υποβρυχίου και ίσως τα χρήματα βρεθούν κάπου κοντά σε αυτά.

Δείτε το βίντεο: