Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Αλμπερτ Ριέρα κρέμασε... κυριολεκτικά τα παπούτσια του -Σε δέντρο! [εικόνα] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Αλμπερτ Ριέρα κρέμασε... κυριολεκτικά τα παπούτσια του -Σε δέντρο! [εικόνα]

Φωτογραφία: MotionTeamΜε έναν... πρωτότυπο τρόπο είπε «αντίο» στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής ο Άλμπερτ Ριέρα.
Συγκεκριμένα, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία που τον δείχνει να κρεμάει κυριολεκτικά τα παπούτσια του... σε ένα δέντρο!
Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπαικού στο παρελθόν πέρασε από Μπορντό, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Γαλατασαράι και Εσπανιόλ, και από το καλοκαίρι του 2016 βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας, καθώς είχε μείνει ελεύθερος από τη σλοβενική Κόπερ.
Ωστόσο η αναζήτηση της νέας του ποδοσφαιρικής στέγης δεν στέφθηκε με επιτυχία, με συνέπεια να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. «Είναι η κατάλληλη στιγμή να πω "αντίο" ως παίκτης. Ευχαριστώ τους συλλόγους και τους φιλάθλους που ήταν στο πλευρό μου από το 2001 μέχρι σήμερα. Είμαι υπερήφανος και ευγνώμων για τον τρόπο που περάσαμε μαζί αυτά τα 17 χρόνια. Τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσω με υπομονή στο επόμενο βήμα», ανέφερε ο 35χρονος ακραίος χαφ.
Ο Ριέρα πέρασε από την Ελλάδα τη σεζόν 2010-11, με τους «ερυθρόλευκους» να δαπανούν 3.000.000 ευρώ για την απόκτησή του από την Λίβερπουλ. Είχε απολογισμό 11 ασίστ σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε με τους Πειραιώτες το πρωτάθλημα, προτού μεταγραφεί στην Τουρκία και τη Γαλατασαράι.
Εκτός από τον εν λόγω τίτλο, ο Ριέρα κατέκτησε ακόμα δύο φορές το Κύπελλο Ισπανίας, δύο πρωταθλήματα Τουρκίας και δύο Σούπερ Καπ Τουρκίας, ενώ τη σεζόν 2006-07, όντας παίκτης της Εσπανιόλ, στον πάγκο της οποίας βρισκόταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ απέναντι στη Σεβίλλη.
Δείτε τη φωτογραφία:
iefimerida.gr