Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Στεναχωριέμαι για το MasterChef γιατί…» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Στεναχωριέμαι για το MasterChef γιατί…»

Τι λέει για το «σκουπίδι» που είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef 2;

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη συνέντευξη του στο DOT μίλησε για τους λόγους που λίγο πριν ξεκινήσει το project του MasterChef αποφάσισε να αποχωρήσει, αφού δεν συμφωνούσε ως χαρακτήρας με την ριάλιτι αίσθηση που ήθελαν να δώσουν στο MasterChef.

Απαντώντας στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Ηλία Αναγνωστόπουλο, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε πως τον στεναχωρεί που βρίσκεται εκτός του project που τον ανέδειξε:

«Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το project μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν λόγο της εμφάνισης μου ήμουν περιθωριοποιημένος. Ίδιος άνθρωπος ήμουν όπως σας μιλάω και τώρα. απλά δεν καθόταν ο κόσμος να ασχοληθεί με εμένα. Άλλαζαν πεζοδρόμια. Ειδικά αν ήταν βράδυ;

Όσον αφορά σε φράσεις που έχουν ακουστεί στο MasterChef 2 όπως το «σκουπίδι» που είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το πιάτο παίκτη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: Το «μαγειρικό σκουπίδι» δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλώσει έτσι μαγειρικά. Μπορεί να φταίνε και οι δάσκαλοι που μου έδειξαν εμένα. έχω μεγαλώσει με ευγένεια μέσα στην κουζίνα. Έχω μεγαλώσει με τον σεβασμό απέναντι στον άλλο. Υπάρχει ο σωστός τρόπος που πρέπει να πεις κάτι στον άλλον και ο λάθος.

Με την τηλεόραση απέκτησα φήμη, απέκτησα κάποια χρήματα που δύσκολα θα τα έβγαζα υπό άλλες συνθήκες. Μου άνοιξαν πόρτες που δεν υπήρχε περίπτωση να μου ανοίξουν.»