Honor 8: Ακυρώνεται η διάθεση του Android Oreo - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Honor 8: Ακυρώνεται η διάθεση του Android Oreo

honor-8-blue-1Το Honor 8 ήταν ένα από τα smartphones του 2016 που απέσπασαν κυρίως θετικές κριτικές από αναλυτές, reviewers και καταναλωτές. Λόγω της επιτυχίας του, έγινε γνωστό πως θα αναβαθμιστεί σύντομα στο Android 8 Oreo.

Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως οι υποσχέσεις των κατασκευαστών δεν τηρούνται πάντα. Μπορεί μεν ο CEO της Honor, George Zao, να “έταξε” την αναβάθμιση τους κατόχους των Honor 8 και 8 Pro, όμως τελικά η εταιρεία δεν θα είναι σε θέση να προχωρήσει στην διάθεση του Oreo, τουλάχιστον για το μικρότερο 8 μοντέλο. Ο λόγος, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, είναι διάφοροι περιορισμοί στο hardware και το software. Η θυγατρική της Huawei ζήτησε συγγνώμη από όλους τους κατόχους Honor 8 smartphones, ενώ τόνισε πως πάντα εργάζεται για τους πελάτες της τους οποίους είναι πολύ χαρούμενη που έχει.

Προφανώς θα υπάρχουν λόγοι για τους οποίους η Honor απέσυρε τα πλάνα διάθεσης του Android 8 Oreo στο 8. Παρ’όλ’αυτά, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως μια super mid-range συσκευή με 4GB μνήμη συστήματος και τον Kirin 950 CPU δεν μπορεί να δεχθεί την ενημέρωση, αλλά το low-budget Nokia 2 με 1GB RAM και Snapdragon 212 θα αναβαθμιστεί. Ας ελπίσουμε πως το Honor 8 Pro θα εξακολουθήσει να βρίσκεται ανάμεσα στα smartphones της εταιρείας που θα λάβουν το Oreo. Από εδώ και στο εξής, η Honor καλό είναι να προσέχει τις υποσχέσεις της αν δεν είναι σίγουρη πως θα τις υλοποιήσει. Πηγή