Βίντεο - Ντοκουμέντο: Χρήση ναρκωτικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Βίντεο - Ντοκουμέντο: Χρήση ναρκωτικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Σε κέντρα ανομίας και εγκληματικότητας έχουν εξελιχθεί οι χώροι των πανεπιστημίων.

Φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου, έναν χρήστη ναρκωτικών σε άθλια κατάσταση να έχει μπει μέσα σε μια αίθουσα όπου βρίσκονται φοιτητές, λίγα λεπτά αφού έχει κάνει χρήση.

Το συγκεκριμένο βίντεο όπως ανέφερε σε πρωινή εκπομπή ο αναπληρωτής καθηγητής Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, Μ. Στεφανίδης, ο οποίος έχει ανακινήσει το όλο θέμα με το όργιο εγκληματικότητας στα Πανεπιστήμια, τράβηξε μια φοιτήτρια, η οποία είναι οικογενειακή φίλη και που σύμφωνα με τον καθηγητή λόγω της κατάσταση αυτής σταμάτησε να πηγαίνει στη σχολή της.


Το άτομο στο βίντεο μόλις έχει κάνει χρήση ναρκωτικών εντός του πανεπιστημίου μιλά ακατάληπτα και στέκεται με το ζόρι στα πόδια του. Μάλιστα ακούγονται δύο φοιτήτριες να λένε πως ειδοποίησαν κάποιους συμφοιτητές να πάνε εκεί για να μπορέσουν να φύγουν όλοι μαζί.


Οι αποκαλύψεις για το όργιο εγκληματικότητας που συντελείται μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου είναι σοκαριστικές. Πλέον, όπως καταγγέλλουν όλο και περισσότεροι φοιτητές το πανεπιστήμιο έχει μετατραπεί από χώρο γνώσης, προβληματισμού και διδασκαλίας σε χώρο ληστειών, εμπορίου ναρκωτικών και σεξουαλικών επιθέσεων.


Το Βίντεο - Ντοκουμέντο