Άνδρας ζήτησε από τον Δήμο Ξάνθης να γίνει η βασίλισσα του Καρναβαλιού - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Άνδρας ζήτησε από τον Δήμο Ξάνθης να γίνει η βασίλισσα του Καρναβαλιού

Είναι 45 ετών, έχει γίνει… διάσημος ως ο «Πειρατής του Λευκού Πύργου» και φιλοδοξεί να γίνει… βασίλισσα του καρναβαλιού της Ξάνθης!

Ο 45χρονος κατέθεσε αίτηση με κάθε επισημότητα προς τους διοργανωτές του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018, μαζί με άλλες 52 κοπέλες, για τη θέση της… Βασίλισσας Καρνάβαλου, προτείνοντας, βέβαια, τον εαυτό του, για… βασιλιά!

Ο 45χρονος ήταν ιδιαίτερα τυπικός, καθώς επικοινώνησε και τηλεφωνικά με το Κέντρο Πολιτισμού για να επιβεβαιώσει ότι έλαβαν το mail του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Στην αίτησή του εξηγεί ότι ο  ίδιος δεν θεωρεί σωστό να γίνεται πρόσκληση μόνο για Βασίλισσα του Καρναβαλιού και ο ίδιος προτείνει τον εαυτό του για τη θέση του Βασιλιά. Με χιουμοριστικό τρόπο έγραψε »και τους άντρες μάνα του γέννησε».
Είναι η πρώτη φορά που επιχειρήθηκε μια ανοιχτή πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στο συγκεκριμένο θεσμό. Η διαδικασία των αιτήσεων ολοκληρώθηκε και την τελική απόφαση – ή τις τελικές αποφάσεις- θα λάβει η Οργανωτική Επιτροπή των Συλλόγων.

Ποιος είναι ο υποψήφιος… Βασίλισσα

Πρόκειται για μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία της Θεσσαλονίκης, τον “Πειρατή” που βρίσκεται κάτω από το Λευκό Πύργο και εμφανίζεται συχνά στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως σημειώνει έκανε την αίτηση γιατί θεωρεί ότι πρέπει και οι άντρες να έχουν την ευκαιρία να γίνουν βασιλιάδες του Καρναβαλιού και έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό του. Όπως λέει, φαντάζεται τον εαυτό του σε ένα άρμα να μοιράζει το “θησαυρό” του πειρατή αλλά θα ήθελε να είναι για αρκετές μέρες στην πόλη και να προτείνει μια σειρά από δραστηριότητες που θα μπορούσε να κάνει για να προωθήσει το θεσμό. Μεταξύ άλλων να επισκεφτεί τα σχολεία, το Νοσοκομείο, ιδρύματα με παιδιά και πολλά άλλα μέρη και θα είναι στη διάθεσή όλων για να μεταφέρει το κλίμα του καρναβαλιού,  όπου μπορεί.

Δημοφιλής στα Κοινωνικά Δίκτυα

Όπως λέει θα προκαλούσε μεγάλο θόρυβο καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες του αναρτημένες και έχει φίλους σε όλες τις γύρω χώρες που τον έχουν γνωρίσει ως τουρίστες.

Για τον εαυτό του αναφέρει: ότι είναι 51 ετών, καρκινοπαθής που έχει ιαθεί.”  Καθώς είναι έμπορος και έχει οικονομική άνεση, μετά την περιπέτειά της υγείας του του αποφάσισε να γίνει εξωστρεφής, ως μια μορφή ψυχανάλυσης για τον ίδιο. Στην Ξάνθη ήρθε την περασμένη χρονιά, όχι ως πειρατής αλλά ως Αη Βασίλης, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής καθώς οι παιδικές εκδηλώσεις είναι μια ενασχόλησή του.

Ο Παναγιώτης Γεωργίου ήταν ιδιαίτερα ευγενής  στην επικοινωνία του και ελπίζει ότι τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής θα δουν με προσοχή την πρότασή του.

Πηγή: xanthi2.gr