Λαμία: Έκλεψε τα λεφτά του γιου της ενώ εκείνος ήταν στο σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Λαμία: Έκλεψε τα λεφτά του γιου της ενώ εκείνος ήταν στο σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο

Αδιανόητο - Μητέρα βγήκε στα κανάλια για να εκμεταλλευτεί το σοβαρό ατύχημα του παιδιού της – Ζητούσε χρήματα για τον ίδιο, αλλά στην ουσία τα ήθελε για τον εαυτό της – Η οργισμένη απάντηση του γιου της.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Λαμία. Μία μητέρα φέρεται πως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο γιος της τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, για προσωπικό της όφελος. 

Την ίδια στιγμή που ο 23χρονος είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι, η μητέρα όχι μόνο βγήκε στα κανάλια και είπε ψέματα, αλλά έφτασε στο σημείο να πάρει και τα χρήματα που είχε ο γιος της στην τράπεζα, λέγοντας ότι είναι για δικές του ανάγκες.
lamia
Δείτε την ανάρτηση του γιου της στο Facedook μετά την εμφάνιση της μητέρας στο τοπικό κανάλι Star Κεντρικής Ελλάδας, όπου κρατώντας τη φωτογραφία του αλεξιπτωτιστή γιου της, ζητούσε βοήθεια για προσωπικό της όφελος.

Τι ισχυρίστηκε η μητέρα 

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας, η μητέρα έχει επισκεφθεί ελάχιστες φορές το παιδί της, που τραβάει το δικό του Γολγοθά, πάντα με αξιοπρέπεια. Επίσης όπως αποκάλυψαν στο Lamiareport.gr, τα χρήματα που πήρε παράνομα από τον τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού της, τα χρησιμοποίησε για άλλους σκοπούς και όχι για τις ανάγκες του Παναγιώτη.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με τη μητέρα, παραδέχθηκε ότι ο Παναγιώτης δεν έχει ανάγκη από χρήματα και ότι η βοήθεια που ζήτησε ήταν για τον εαυτό της. Παραδέχθηκε επίσης ότι πήρε τα χρήματα του παιδιού της από την Τράπεζα, υποστηρίζοντας όμως ότι χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του Παναγιώτη.

Τι αναφέρει ο γιος

Τέλος σε επικοινωνία που είχε το Lamiareport.gr με τον ίδιο τον Παναγιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο Απολλώνιο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στη Λάρισα, επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω.

Ο Παναγιώτης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αναγκη από καμία βοήθεια και ότι έχει δίπλα του, την αγαπημένη του, τα αδέλφια του και τους φίλους του που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν πραγματικά στο δύσκολο αγώνα που δίνει και με τη δύναμη του θεού θα βγει για μια ακόμη φορά νικητής.
Πηγή φωτογραφιών: Tvstar.gr, Lamiareport.gr