Άφραγκος ο Κιμ Γιονγκ Ουν! Ξεκοκάλισε τα χρήματα που του άφησε ο πατέρας του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Άφραγκος ο Κιμ Γιονγκ Ουν! Ξεκοκάλισε τα χρήματα που του άφησε ο πατέρας του

Τα χρήματα που του άφησε στον Κιμ Γιονγκ Ουν ο πατέρας του έχουν κάνει φτερά. Έφαγε τα περισσότερα σε πυρηνικές δοκιμές ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν οργάνωσε μια σειρά από ακριβές πυρηνικές δοκιμές από τότε που ανέλαβε την ηγεσία της Βόρειας Κορέας μετά τον θάνατο του πατέρα του Kim Jong-il το 2011. Λόγω των πυρηνικών δοκιμών έκαναν φτερά και τα κεφάλαια που κληρονόμησε σύμφωνα με πηγές στην Κίνα που έχουν στενούς δεσμούς με την ελίτ στην Πιονγκγιάνγκ.

«Λόγω των υπερβολικών δαπανών του Κιμ Γιονγκ Ουν, στερεύουν τα κεφάλαια που του άφησε ο πατέρας του. Το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων και πυραύλων προερχόταν από τα κεφάλαια που του άφησε» τόνισε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ψάχνει χρήμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ανέφερε επίσης ότι διέθεσε τεράστια κεφάλαια για την ανάπτυξη του δρόμου Ryomyong στην Πιονγιάνγκ και το χιονοδρομικό κέντρο Masikryong. Αντίκτυπο ενδέχεται να είχαν και οι διεθνείς κυρώσεις τη στιγμή που εκατομμύρια πολίτες στη Βόρεια Κορέα ζουν στα όρια της πείνας.

Σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποφάσισε η χώρα του να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο στη Νότια Κορέα. Ελπίζει σε κεφάλαια από τη Σεούλ, γυρνώντας σε πρακτικές του 1990 και του 2000. Τότε που η Νότια Κορέα προσέφερε επιδοτήσεις στον Βορρά σε αντάλλαγμα για ειρηνικές σχέσεις.

«Θα υπάρξει ανάπτυξη των σχέσεων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκγιάνγκ» εκτιμά δεύτερη πηγή από την Κίνα. «Αν ωστόσο δεν ικανοποιηθούν στην Πιονγιάνγκ θα επιδεινωθούν οι δεσμοί Βορρά – Νότου».

Πηγή: Sun