Χανιά: Λεωφορείο με μαθητές ανεβαίνει ανάποδα τον μονόδρομο για να μην κάνει κύκλο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Χανιά: Λεωφορείο με μαθητές ανεβαίνει ανάποδα τον μονόδρομο για να μην κάνει κύκλο

Το λεωφορείο στα Χανιά πηγαίνει ανάποδα για να κερδίσει χρόνο. Αυτή τη φορά αυτόπτες μάρτυρες τράβηξαν και φωτογραφίες...

Επιλέγει να βάζει σε κίνδυνο μαθητές, αντί να κάνει έναν κύκλο 150 μέτρων, σε καθημερινή βάση, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελεί χρέη σχολικού στους Τάφους των Βενιζέλων στα Χανιά.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, αντικρίζοντας το λεωφορείο να ανεβαίνει ανάποδα, τα οχήματα που κατέβαιναν κανονικά τον δρόμο (προς Τάφους) βρίσκονται πλέον, δίπλα στο λεωφορείο, το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά.

Τριγύρω βλέπουμε μικρούς μαθητές με τους γονείς τους. Αυτή είναι μια εικόνα καθημερινή, αφού το λεωφορείο όπως μεταφέρουν περίοικοι κάθε μέρα παραβιάζει τον μονόδρομο, παραδίδοντας μαθήματα ανευθυνότητας στους αυριανούς οδηγούς.

Το ακριβές σημείο, είναι η οδός Αλέξη Μινωτή που οδηγεί από τον κόμβο Μόντε Βάρδια προς τους Τάφους των Βενιζέλων, η οποία σε όλο της το μήκος είναι μονόδρομος.

Οι εικόνες από το σημείο στα ΧανιάΠηγή: zarpanews.gr