Ευρυτανία: Σκοτώθηκε ενώ ανέβαινε τη σκάλα πολυκατοικίας – Νεκρός ο Λευτέρης Αβράμπος που βρέθηκε στο κενό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ευρυτανία: Σκοτώθηκε ενώ ανέβαινε τη σκάλα πολυκατοικίας – Νεκρός ο Λευτέρης Αβράμπος που βρέθηκε στο κενό

O Λευτέρης Αβράμπος άφησε την τελευταία του πνοή στην Ευρυτανία με τρόπο αναπάντεχο. Ένα παραπάτημα έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην όμορφη Τοπική Κοινότητα των Επινιανών Αγράφων στην Ευρυτανία, τον αδόκητο χαμό του αγαπητού προέδρου τους Λευτέρη Αβράμπου, ο οποίος σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό σε πολυκατοικία όπου φιλοξενούνταν στο Παναιτώλιο.

Ο 76χρονος «Εύζωνας» – όπως ήταν το παρατσούκλι του – βρισκόταν στο Παναιτώλιο, για να παραστεί στο μνημόσυνο του μπατζανάκη του, Θοδωρή Ζιώγα, όταν ανεβαίνοντας την σκάλα της πολυκατοικίας που διέμενε, έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε!

Όπως αναφέρουν οι συγχωριανοί του οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Αγρινίου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Λευτέρης Αβράμπος: Δάκρυα για τον αναπάντεχο θάνατό του

«Τα Επινιανά έχασαν έναν πιστό αγωνιστή που τα λάτρευε σε όλη την ζωή του, έναν πνεύμονα ζωής, την ταβέρνα Ανατολή, που είχε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια με θυσίες και με μεγάλο μεράκι για τους πατριώτες του και για την υπέροχη υπεράριθμη οικογένειά του, που με λαχτάρα γέμιζαν το χωριό μας κάθε χρόνο!»

Συγκινητική η ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook του Δημάρχου Αγράφων Θοδωρή Μπαμπαλή…

Πηγή: lamiareport.gr