Κτηνοτρόφος άφησε άλογα στο χιόνι να παίξουν και η αντίδραση είναι απλά ξεκαρδιστική - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Κτηνοτρόφος άφησε άλογα στο χιόνι να παίξουν και η αντίδραση είναι απλά ξεκαρδιστική

Όλοι το έχουν νιώσει αυτό. Όταν είναι κουκουλωμένοι όλο το χειμώνα και το χιόνι έξω απλά φαίνεται τόσο όμορφο και φιλόξενο! Κάτι τέτοιο, κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να βγουν έξω και να παίξουν με το χιόνι σαν μικρά παιδιά.

Αυτό είχαν στο μυαλό τους και τα δύο αυτά άλογα, όταν επρόκειτο να βγουν απ’ τον στάβλο τους για να πάρουν λίγο φρέσκο αέρα. Μετά από μια γρήγορη έρευνα όμως και με απίστευτο συγχρονισμό, οι ιδιοφυίες του στάβλου κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα και έτρεξαν πίσω, πριν κλείσει ξανά η πόρτα του αχυρώνα.

Το βίντεο των 19 δευτερολέπτων έχει προβληθεί πάνω από 400.000 φορές, καθώς οι άνθρωποι σχετίζονται με τα συναισθήματα των αλόγων κατά τη διάρκεια του ψύχους της Βόρειας Αμερικής. Τα άλογα, καθώς και οι άνθρωποι παραμένουν μέσα στα σπίτια τους για μέρες, τυλιγμένοι σφιχτά με κουβέρτες.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε το βίντεο και αν θέλετε να ακούσετε την ιστορία απευθείας από το στόμα του αλόγου, μπορείτε να δείτε το κανάλι του κατόχου στο Youtube εδώ.

Όλοι το έχουν νιώσει αυτό. Όταν είναι κουκουλωμένοι όλο το χειμώνα και το χιόνι έξω απλά φαίνεται τόσο όμορφο και φιλόξενο!
Κάτι τέτοιο, κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να βγουν έξω και να παίξουν με το χιόνι σαν μικρά παιδιά.
Τα άλογα, καθώς και οι άνθρωποι παραμένουν μέσα στα σπίτια τους για μέρες, εξαιτίας του ψύχους στην Βόρεια Αμερική.
Και ακόμα και τυλιγμένα σφιχτά σε κουβέρτες, τα δυο αυτά άλογα αισθάνθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί έξω
Δείτε το βίντεο: