Μπουτάρης: Τη φωτιά στο κατειλημμένο κτήριο στη Θεσσαλονίκη έβαλαν δύο αντίπαλες ομάδες ΠΑΟΚτσήδων - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Μπουτάρης: Τη φωτιά στο κατειλημμένο κτήριο στη Θεσσαλονίκη έβαλαν δύο αντίπαλες ομάδες ΠΑΟΚτσήδων

Μπουτάρης: Τη φωτιά στο κατειλημμένο κτήριο στη Θεσσαλονίκη έβαλαν δύο αντίπαλες ομάδες ΠΑΟΚτσήδων«Οι μισοί ήταν υπερεθνικιστές και οι άλλοι μισοί αναρχικοί. Και μαλώνουν μεταξύ τους αυτοί» υποστήριξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Μια διαφορετική εκδοχή για την ταυτότητα των αγνώστων που έβαλαν φωτιά σε κατειλημμένο κτήριο στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή ενώ ήταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία έδωσε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης.


Σύμφωνα με όσα είπε στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε σε φοιτητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το κτήριο κάηκε από δύο ομάδες αντιφρονούντων Παοκτσήδων, οι οποίοι μισοί ήταν υπερεθνικιστές και οι άλλοι μισοί αναρχικοί.

«[Το κτήριο] κάηκε από δύο ομάδες αντιφρονούντων Παοκτσήδων, οι οποίοι μισοί ήταν υπερεθνικιστές και οι άλλοι μισοί αναρχικοί. Και μαλώνουν μεταξύ τους αυτοί. Παοκτσήδες, ε! Κύριο αντικείμενο κοινό που τους συνδέει είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά έχουν διαφορετική αντίληψη ο καθένας για τον ΠΑΟΚ. Αυτοί βάλανε φωτιά. Αυτό είναι δεδομένο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.