Λάρισα: Ο επίδοξος ληστής επέλεξε τη λάθος γυναίκα – Η αντίδραση που τον έκανε να τα χάσει! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Λάρισα: Ο επίδοξος ληστής επέλεξε τη λάθος γυναίκα – Η αντίδραση που τον έκανε να τα χάσει!

Πίστευε πως είχε βρει το κατάλληλο θύμα στη Λάρισα, αλλά έκανε λάθος. Ο 40χρονος δράστης μπήκε σε περιπέτειες...

Περίμενε ότι θα τα έβγαζε εύκολα πέρα με τη νεαρή υπάλληλο ενός περιπτέρου στη Λάρισα ένας επίδοξος ληστής, νομίζοντας ότι η μικρή της ηλικία θα την έκανε να τρομοκρατηθεί στη θέα του μαχαιριού με το οποίο θα την απειλούσε και να μην αντιδράσει.

Γελάστηκε, όμως, καθώς η 18χρονη Ελληνίδα αποδείχθηκε αρκετά θαρραλέα. Αγνόησε το μαχαίρι που κρατούσε ο δράστης ζητώντας της να του δώσει όσα χρήματα είχε μέσα στην ταμειακή μηχανή και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάνοντάς τον να τα χάσει!

Καθώς ήταν ακόμη απόγευμα, φοβήθηκε ότι θα επενέβαιναν περαστικοί ακούγοντας τις κραυγές της νεαρής κι έτσι εγκατέλειψε τα σχέδιά του.

Ο κακοποιός το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να εξαφανιστεί. Όμως, από τις 5 Ιανουαρίου που έγινε η απόπειρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν σταμάτησαν τις έρευνες και τελικά κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν.

Πρόκειται για έναν 40χρονο Έλληνα που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: thessalianews.gr