ΚΕΡΚΥΡΑ: Χειροπέδες στους δυο που έκλεψαν το λεωφορείο. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΚΕΡΚΥΡΑ: Χειροπέδες στους δυο που έκλεψαν το λεωφορείο. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σκηνές από την αστυνομική ταινία Μπόνι και Κλάιντ εξελίχτηκαν το Σάββατο στην Κέρκυρα, καθώς ... νεαρό ζευγάρι από το νησί, αφού διέρρηξε, αυτοκίνητα, καταστήματα και σπίτια, καθώς και ένα παρεκκλήσι, στη συνέχεια έκλεψε σταθμευμένο τουριστικό λεωφορείο, ακολουθώντας μάλιστα μία τρελή πορεία από τη Βόρεια μέχρι τη Μέση Κέρκυρα, προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και πινακίδες δρόμου .
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας του ζευγαριού φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομική Διεύθυνση. Το τουριστικό λεωφορείο, εντοπίστηκε μετά από την καταγγελία του ιδιοκτήτη του για την κλοπή του, με αρκετές υλικές ζημιές, σταθμευμένο κοντά στη περιοχή Κοντόκαλι, στη Μέση Κέρκυρα.  Το νεαρό ζευγάρι συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για σωρεία κατηγοριών, μεταξύ αυτών, την κλοπή, τη διάρρηξη, την πρόκληση υλικών ζημιών και πολλά άλλα αδικήματα. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν σήμερα (27-01-2018) το πρωί, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 28χρονος και μια 22χρονη, για τα αδικήματα των κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Συγκεκριμένα, οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας σήμερα το πρωί στην περιοχή των Γουβιών Κέρκυρας, ενώ κινούνταν με τουριστικό λεωφορείο, το οποίο όπως καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, είχε αφαιρεθεί λίγη ώρα πριν, από χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Σιδαρίου Κέρκυρας.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί εμπλέκονται  σε τέσσερις (4) ακόμη διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της βόρειας Κέρκυρας και συγκεκριμένα:
  • στην διάρρηξη τριών (3) καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή Σιδαρίου Κέρκυρας, από τα οποία αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας (1.000) ευρώ (φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητά τηλέφωνα και άλλα)
  • στην παραβίαση ιδιωτικού παρεκκλησίου, στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών, από το οποίο αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό
Επίσης, προκάλεσαν υλικές ζημιές σε δύο (2) σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρέσει, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το  Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.