Ο Κεχαγιόγλου στον ANT1 για το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: Μη με εγκαταλείψετε εδώ είπε στους γονείς της - Τι θα συμβεί αν δηλώσει ένοχη (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ο Κεχαγιόγλου στον ANT1 για το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: Μη με εγκαταλείψετε εδώ είπε στους γονείς της - Τι θα συμβεί αν δηλώσει ένοχη (video)

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Ειρήνης (είχε γενέθλια προχθές) που συνελήφθη στο Xονγκ Κονγκ να μεταφέρει κοκαΐνη, Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Κεχαγιόγλου "ο πατέρας και η μητέρα της Ειρήνης κατάφεραν να μεταβούν στο Χονγκ Κονγκ και να συναντηθούν με την Ειρήνη. Η πρώτη συνάντηση ήταν πολύ δύσκολη καθώς η νεαρή τους κοιτούσε με απλανές βλέμμα.

Τη δεύτερη μέρα η συνάντηση τους ήταν καλύτερη. Αν και η διάρκειά της κανονικά έπρεπε να είναι 15 λεπτά, κατ εξαίρεση οι συναντήσεις διαρκούσαν 30 λεπτά. Εκεί η Ειρήνη είπε στον πατέρα της ότι είναι αθώα και ότι δεν θα μετέφερε ποτέ ναρκωτικά. Ο πατέρας της μάλιστα ως αστυνομικός της είχε δείξει τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια.

Αυτό που είπε στους γονείς στην τελευταία συνάντηση ήταν "σας παρακαλώ μην με ξεχάσετε. Μην με εγκαταλείψετε εδώ".

Στο ερώτημα του Νίκου Χατζηνικολάου τι θα συμβεί αν η 20χρονη δηλώσει αθώα ο κύριος Κεχαγιόγλου απάντησε "αν δηλώσει αθώα, στο αγγλικό νομικό σύστημα που έχει υιοθετήσει το Χονγκ Κονγκ θα γίνει δίκη και η ποινή που μπορεί να επιβληθεί στην περίπτωση που κριθεί ένοχη, μπορεί να φτάσει τα 26, τα 28 ακόμα και τα 30 χρόνια.

Αν δηλώσει ένοχη, σε μια κίνηση στρατηγικής η προβλεπόμενη ποινή μπορεί να μειωθεί ακόμα και στο 1/3. Να φτάσει δηλαδή τα 15 χρόνια αρχικά και σε δεύτερο στάδιο, με καλή διαγωγή μπορεί να φτάσει και τα 12 χρόνια".

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου: