Η συγκινητική επιστολή του Μουρίνιο σε 94χρονο φίλαθλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Η συγκινητική επιστολή του Μουρίνιο σε 94χρονο φίλαθλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε για άλλη μια φορά τον χαρακτήρα του, στέλνοντας ένα γράμμα συμπαράστασης σε έναν άρρωστο 94χρονο φίλαθλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο εγγονός του ηλικιωμένου ήταν αυτός που γνωστοποίησε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι ο παππούς του ήταν άρρωστος. Ο Φρεντ Σκόφιλντ βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης από εγκεφαλικό επεισόδιο. Τα αντανακλαστικά της ομάδας αλλά και του Μουρίνιο αποδείχθηκαν άψογα.

Ο Μουρίνιο στην επιστολή του ευχαρίστησε τον Φρεντ για την υποστήριξη και του ανέφερε πως ο ίδιος και οι παίκτες της ομάδας τον σκέφτονται.

Ο εγγονός του δημοσίευσε στο προφίλ του στο twitter φωτογραφίες με τον παππού του και την επιστολή.

«Αγαπητέ Φρεντ, Ενημερωθήκαμε για την υπέροχη προσήλωσή σου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήθελα απλά να σε ευχαριστήσω για την πιστή στήριξη σου στο σύλλογο. Ο ενθουσιασμός των φιλάθλων συνεχίζει να με αφήνει έκπληκτο. Καταλαβαίνω πως πέρασες μία δύσκολη περίοδο πρόσφατα, αλλά ελπίζω ότι αυτό το γράμμα θα σε βοηθήσει να γνωρίζεις ότι εγώ, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ σε σκεφτόμαστε. Με εκτίμηση, Ζοζέ Μουρίνιο"».
Πηγή: metro.co.uk