Ανατροπή στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης- Τι δείχνει το βίντεο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ανατροπή στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης- Τι δείχνει το βίντεο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο αλλάζει τα δεδομένα στη μυστηριώδη υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Η άτυχη μητέρα βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της σε περιοχή κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση όλο αυτό το διάστημα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η οικογένεια της 44χρονηςΕιρήνης επιμένει πως πρόκειται για δολοφονική ενέργεια κι όχι για αυτοκτονία.

Βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha δείχνει την 44χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνά από ένα πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. Στη συνέχεια, φεύγει από εκεί και η επόμενη καταγραφή σε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειχναν πως η Ειρήνη Λαγούδη εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων, τα οποία προήλθαν από την καύση πετρελαίου. Μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Πηγή: enikos