«Δεν περίμενα να αντέξω 3 μήνες χωρίς σεξ στο Nomads! Δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ με τον Αναδιώτη»! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

«Δεν περίμενα να αντέξω 3 μήνες χωρίς σεξ στο Nomads! Δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ με τον Αναδιώτη»!

Παίκτης του Nomads αποκαλύπτει: "Μετά τον ενάμιση μήνα δεν λειτουργούσε τίποτα..."

Στην Φωλιά των Κουκου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τη συμμετοχή του στο Nomads ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα, ενώ ταυτόχρονα έλιωνε σε έναν διάδρομο γυμναστικής.

«Δεν περίμενα ότι θα το αντέξω να σου πω την αλήθεια, μετά τον ενάμιση μήνα όμως δεν λειτουργούσε τίποτα», αποκάλυψε ο ίδιος στην ερώτηση για το πώς άντεξε 3 μήνες… αποχής στο Nomads. Μάλιστα αμέσως μετά δήλωσε ότι έχει περάσει και στο παρελθόν διάστημα 3 μηνών χωρίς σεξ.

Λίγο αργότερα και ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε αρχίσει να ιδρώνει στον διάδρομο, αποκάλυψε ότι δεν διατηρεί πλέον καμία επικοινωνία με τον Νίκο Αναδιώτη. «‘Οχι, δεν μιλάμε και δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ. Δεν έχω τσακωθεί εγώ με τον Νίκο Αναδιώτη. Δεν ξέρω γιατί έχω τσακωθεί αλλά αυτά είναι για παιδάκια του δημοτικού», εξομολογήθηκε.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου…