Θρήνος για τον θάνατο του 22χρονου αθλητή στα «3-5 Πηγάδια» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Θρήνος για τον θάνατο του 22χρονου αθλητή στα «3-5 Πηγάδια»

Θρήνος για τον θάνατο του 22χρονου αθλητή στα «3-5 Πηγάδια»Αθλητής της ομάδας χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας ήταν ο σκιέρ που έχασε τη ζωή του στο χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια» της Νάουσας, όπου πήγε το βράδυ της Τετάρτης με την παρέα του για νυχτερινό σκι.

Πρόκειται για τον 22χρονο 'Ακη Ψωμιάδη, αθλητή των ακαδημιών του Φίλιππου Βέροιας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άτυχος νέος είχε μεταβεί το βράδυ στα «3-5 Πηγάδια» της Νάουσας μαζί με ομάδα τουλάχιστον 10 ατόμων, προκειμένου να κάνουν ορειβατικό νυχτερινό σκι. Το χιονοδρομικό κέντρο ήταν κλειστό από τις 16:00.

Λίγο μετα τις 20:00 και κατά τη διάρκεια κατάβασης ο 22χρονος, χτύπησε σε δέντρο και τραυματίστηκε. Άμεσα ενημερώθηκε από τους φίλους του το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, κινήθηκε άμεσα ασθενοφόρο και ο νεαρός διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Νάουσας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Θρήνος για τον θάνατο του 22χρονου αθλητή





H είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και οδύνη στους κόλπους του συλλόγου. Σε ανάρτηση του Φίλιππου Βέροιας στο facebook αναφέρεται: «Καλό παράδεισο 'Ακη, καλό ταξίδι παλικάρι μας. Θρήνος στην οικογένεια μας για τον άδικο χαμό του αθλητή μας 'Ακη Ψωμιάδη, γιού του παλαίμαχου αθλητή μας Δημήτρη Ψωμιάδη και αδερφού του τερματοφύλακά μας Κώστα Ψωμιάδη».

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Φίλιππου εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ. του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή 'Ακη Ψωμιάδη. Ο 'Ακης Ψωμιάδης "παιδί" του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής. Ο θάνατος του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος τον σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου 'Ακη Ψωμιάδη. Σε περιπτώσεις σαν κι αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας».

Την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας. Η σορός του 22χρονου θα μεταφερθεί για νεκροψία νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.