11χρονη έμεινε έγκυος μετά από πολλούς βιασμούς του φύλακα ασφαλείας του σχολείου της - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

11χρονη έμεινε έγκυος μετά από πολλούς βιασμούς του φύλακα ασφαλείας του σχολείου της

Μια άριστη μαθήτρια από την Κίνα βιάστηκε πολλές φορές από τον φύλακα του σχολείου της μέσα σε διάστημα 2 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 11χρονη κοπέλα ονομάζεται Λέλε και ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος όταν μαθεύτηκε η ιστορία της.

Ο ύποπτος είναι ένας άντρας που διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του και έχει δική του οικογένεια. Ο άντρας συνελήφθη για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με το δίκτυο k618.cn, η οικογένεια της Λέλε δεν είχε καταλάβει τίποτα μέχρι την στιγμή που οι κοπέλα έκανε κάποιες ιατρικές εξετάσεις και αποκαλύφθηκε ότι είναι 5 μηνών έγκυος.

Ένα μέλος της οικογένειάς της αποκάλυψε ότι η 11χρονη ήταν 9 ετών όταν βιάστηκε για πρώτη φορά. Το ίδιο μέλος της οικογένειας υποστηρίζει ότι η κοπέλα έπαιζε στην αυλή στην σχολείου, όταν την έσυρε ο φύλακας σχολείου πίσω από μια σκάλα και την βίασε.

Το πιστοποιητικό γέννησης αναφέρει ότι η Λέλε γεννήθηκε το 2006 και δεν είναι καν 12 ετών.

Η Λέλε ήταν άριστη μαθήτρια, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια είχε γίνει πολύ ήσυχη.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, ο ύποπτος ονομάζεται Λιού Μπαομίνγκ και ζει στην ίδια πόλη με την κοπέλα. Ο ίδιος παραδέχτηκε τον βιασμό της 11χρονης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο τον Ιούλιο του 2017. Ωστόσο, δεν αναφέρεται αν ήταν η μοναδική φορά που την βίασε ή υπήρξαν και άλλες.

Η ιστοσελίδα The Paper υποστηρίζει ότι η κοπέλα είναι επιβεβαιωμένα έγκυος μετά από ένα υπερηχογράφημα που έκανε τις προηγούμενες μέρες και έδειξε ότι βρίσκεται στην 21η εβδομάδα κύησης. Επίσης, η οικογένειά της έχει πάρει την απόφαση η κόρη τους να κάνει έκτρωση.