Βίντεο: Πανικός σε ομιλία του Ερντογάν, όταν θαυμαστής όρμησε να τον αγκαλιάσει - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Βίντεο: Πανικός σε ομιλία του Ερντογάν, όταν θαυμαστής όρμησε να τον αγκαλιάσει



Ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει προκαλέσει περιστατικό σε ομιλία του στο Σιρνάκ στις 24 Δεκεμβρίου, όπου ντόπιος όρμησε να αγκαλιάσει τον Τούρκο πρόεδρο, αρπάζοντάς τον, πριν τον απομακρύνουν οι φρουροί του.

Το συμβάν, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Hurriyet Daily News, έλαβε χώρα ενώ ο Ερντογάν χαιρετούσε το κοινό: Ο Χουσεΐν Ντεμιρτσάν συνελήφθη και αργότερα απελευθερώθηκε, λέγοντας πως το μόνο που ήθελε ήταν να αγκαλιάσει τον πρόεδρο, αλλά παρεξηγήθηκε.


«Είμαι συγγενής μιας οικογένειας μαρτύρων. Συνολικά 13 άτομα από την οικογένειά μου έχουν σκοτωθεί από το ΡΚΚ. Μεταξύ των μαρτύρων είναι οι γονείς μου, δύο μεγαλύτεροι αδελφοί και δυο αδελφές. Το ΡΚΚ επιτέθηκε στο χωριό Τσιφτκαβάκ το 1986, ένα χωριό στο Σιρνάκ, και σκότωσε πολλούς από την οικογένειά μου. Αγαπώ πολύ τον πρόεδρο. Πήγα στη σκηνή να τον αγκαλιάσω, αλλά με παρεξήγησαν και με απομάκρυναν. Δεν είχα άλλο σκοπό από το να τον αγκαλιάσω. Με απελευθέρωσαν αφού κατέθεσα» είπε ο ίδιος μετά.
Εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, ΑΚΡ, υποστήριξε πως δεν επρόκειτο για κενό ασφαλείας.