Σκύλος δίνει κάθε μέρα μια μεγάλη αγκαλιά στην γυναίκα που τον έσωσε 1 χρόνο πριν κάθε φορά που εκείνη επιστρέφει στο σπίτι. - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Σκύλος δίνει κάθε μέρα μια μεγάλη αγκαλιά στην γυναίκα που τον έσωσε 1 χρόνο πριν κάθε φορά που εκείνη επιστρέφει στο σπίτι.

post-feature-imageΌλοι μας αγαπάμε τις ξαφνικές αγκαλιές από τα χνουδωτά μωρά μας, αλλά μερικά ζωάκια μας δείχνουν την αγάπη τους με τρόπο… υπερβολικό!

Αυτός είναι ο Kylo, ένας σκύλος που διασώθηκε και υιοθετήθηκε πρόσφατα από ένα καταφύγιο. Το σκυλί αυτό νιώθει τόση ευγνωμοσύνη που δεν ξέρει πώς να ευχαριστήσει τη νέα του μαμά. Ο Kylo απλά δεν σταματάει να της δίνει αγκαλιές, χάδια, και φιλιά από τότε που πήγε στο σπίτι.
«Από τη στιγμή που κάθομαι και βγάζω τα παπούτσια μου, ανεβαίνει πάνω μου και κάθεται στην αγκαλιά μου», δήλωσε η Meghan Sweers, η νέα ιδιοκτήτρια του Kylo. «Αν δεν καθίσω μαζί του, εκείνος, με ένα βλέμμα στενάχωρο, μ’ ακολουθεί μέχρι να καθίσω κάπου και να τον πάρω στην αγκαλιά μου.»

Δυστυχώς, ο όμορφος και ανοικτός χαρακτήρας του Kylo δεν ήταν πάντα ευπρόσδεκτος. Όταν ήταν μόλις 10 μηνών πήγε στο καταφύγιο και πέρασε εκεί αρκετά χρόνια σαν παρατημένο σκυλί. Κανείς δεν ήθελε να τον υιοθετήσει, αφού οι περισσότεροι έψαχναν για τα χαριτωμένα μικρά κουτάβια.

Τη στιγμή που η Sweers και ο σύζυγός της πήγαν στο καταφύγιο, κατέληξαν στο ότι αυτό ήταν το κατάλληλο σκυλί για αυτούς.

Ο Kylo αισθάνθηκε αμέσως σαν στο σπίτι του. «Σύρθηκε στην αγκαλιά μου, έβαλε το κεφάλι του κάτω από το πηγούνι μου, και άρχισε να ροχαλίζει σαν αλυσοπρίονο,» είπε η Sweers. «Από εκείνη τη στιγμή, ο σύζυγός μου κι εγώ, ξέραμε ότι θα έμενε μαζί μας!»
Ο Kylo αισθάνεται τόση ευγνωμοσύνη για την αγάπη που παίρνει από το νέο του σπιτικό που την ίδια αγάπη δείχνει και σε όλους όσους συναντά. «Κερδίζει τους ανθρώπους που συναντά… ρίχνοντας έναν υπνάκο στην αγκαλιά τους», δήλωσε η Sweers.

Πηγή:  diaforetiko.gr