Αργολίδα: Παραβίασαν την εξώπορτα για να γίνει αγιασμός στο σχολείο – Οι σκηνές απείρου κάλλους (photos & video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αργολίδα: Παραβίασαν την εξώπορτα για να γίνει αγιασμός στο σχολείο – Οι σκηνές απείρου κάλλους (photos & video)

post-feature-imageΤα κινητά τηλέφωνα αδιάψευστος μάρτυρας των όσων έγιναν στο σχολείο. Οι γονείς παραβίασαν την κλειστή πόρτα κόβοντας την αλυσίδα και το λουκέτο...

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε για τους μαθητές στο δημοτικό σχολείο των Μύλων του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα βρίσκοντας το σχολείο κλειστό με απόφαση του Υπουργείου καθώς συγχωνεύεται με αυτό του Κιβερίου. Οι γονείς το πρωί παραβίασαν την κλειστή πόρτα κόβοντας την αλυσίδα και το λουκέτο που είχε τοποθετηθεί, ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγιασμός!    



Οι γονείς διαμαρτύρονται έντονα για αυτή την απόφαση του Υπουργείου και ζητούν άμεση αναστολή της. Τα παιδιά θα πρέπει να πάνε στο γειτονικό χωριό του Κιβερίου χωρίς ακομα να έχει διευθετηθεί το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μαζί με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κρίγγο, δημοτικούς συμβούλους και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ντέπυ Δαμασκηνού.

Ευθύνες για το κλείσιμο του Σχολείου απέδωσε με δηλώσεις του ο δήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών στο υπουργείο Παιδείας και τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδος Δημήτρη Σίδερη.

Οι γονείς πάντως δηλώνουν πως δεν θα πάνε τα παιδιά τους στο γειτονικό σχολείο αλλά θα τα πηγαίνουν εκεί μέχρι να αρθεί η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.
Πηγή: argolikeseidhseis.gr