Θρίλερ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε η σορός 21χρονου που είχε πέσει θύμα απαγωγής - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Θρίλερ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε η σορός 21χρονου που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Θρίλερ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε η σορός 21χρονου που είχε πέσει θύμα απαγωγήςΤο πτώμα ενός Πακιστανού ηλικίας 21 ετών αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/8/2017) σε αρδευτικό κανάλι σε αγροτική περιοχή κοντά στη Λακόπετρα Αχαΐας και σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο δολοφονίας.
Το θύμα φέρεται να σχετίζεται με υπόθεση απαγωγής, την οποία εδώ και δύο μήνες απασχολούσε την Αστυνομία και οι έρευνες που πραγματοποιούνταν είχαν στοχεύσει ως πιθανούς δράστες, ομοεθνείς του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες της απαγωγής είχαν απαιτήσει από την οικογένεια του θύματος λύτρα προκειμένου να τον απελευθερώσουν.
Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και το πτώμα αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψία και νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. newsbomb.gr