Στη γωνία για Αραούχο και Κονέ η ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Στη γωνία για Αραούχο και Κονέ η ΑΕΚ

Στη γωνία για Αραούχο και Κονέ η ΑΕΚΗ ΑΕΚ ψάχνεται για επιθετικό περιμένοντας πάντα στη γωνία για τον Σέρχιο Αραούχο, ενώ η περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ δεν την αφήνει αδιάφορη για την ενίσχυση στο κέντρο.
Η απόφαση για απόκτηση επιθετικού είναι ειλημμένη στην ΑΕΚ και δεν σχετίζεται με το μέλλον του Ούγκο Αλμέιδα.

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν έχει πάψει να είναι στο μυαλό όχι απλώς των φίλων της «Ένωσης», αλλά και των ανθρώπων της ομάδας, καθώς θεωρούν πως πέρα από τη δεδομένη ποιότητα και έφεση στο γκολ που τον διακρίνει, δεν θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογής. Όμως οι «κιτρινόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν τη… Λας Πάλμας, που αν αποκτήσει βασικό φορ θα ωθήσει στην έξοδο τον Αργεντινό άσο διευκολύνοντας την επιστροφή του. Επειδή όμως πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος ο Αραούχο να μην γίνει ποτέ διαθέσιμος, εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Την ίδια στιγμή, όσο ο Παναγιώτης Κονέ κυκλοφορεί στην αγορά, είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν αφήνει αδιάφορη την ΑΕΚ. Ο 30χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με την Ουντινέζε αλλά δεν υπολογίζεται και αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην «Ένωση» μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια. sport-fm.gr