Πάτρα: 47χρονος δάγκωσε λιμενικο γιατί ζήτησε να ελέγξει το ...ελικόπτερο που μετέφερε με κοτσαδόρο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Πάτρα: 47χρονος δάγκωσε λιμενικο γιατί ζήτησε να ελέγξει το ...ελικόπτερο που μετέφερε με κοτσαδόρο

Απίστευτη κι εκτός ελέγχου ήταν η αντίδραση ενός 47χρονου, όταν στελέχη του Λιμενικού Σώματος επιχείρησαν να τον ελέγξουν στο λιμάνι της Πάτρας.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ήθελε να μεταφέρει στη Γερμανία, από το λιμάνι της Πάτρας και μέσω Ιταλίας, ένα παλιό ελικόπτερο. Όταν κλήθηκε, ωστόσο, να υποβληθεί σε έλεγχο δάγκωσε στο χέρι έναν λιμενικό, ενώ τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην επέμβαση άλλων δύο λιμενικών που τον ακινητοποίησαν.

Ο λιμενικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο 47χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο, ένα παλιό ελικόπτερο. Ωστόσο, όπως αναφέρει το thebest.gr σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο διαπιστώθηκε ότι το υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας που επέδειξε δεν αντιστοιχούσε το χρώμα που ανέγραφε με το αντίστοιχου του αυτοκινήτου, ενώ αναγραφόταν επίσης και διαφορετικός αριθμός αναγνώρισης οχήματος.

Το Ι.Χ.Ε. όχημα κατασχέθηκε όπως και μία άδεια κυκλοφορίας οχήματος και έγινε δέσμευση του ελικοπτέρου. documentonews.gr