Ο Λεβαδειακός ήταν πιο... Παναθηναϊκός (βίντεο) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ο Λεβαδειακός ήταν πιο... Παναθηναϊκός (βίντεο)

Ο Λεβαδειακός έφτιαξε και ξόδεψε κλασικές ευκαιρίες για το μεγάλο διπλό στην κεκλεισμένων των θυρών Λεωφόρο, αλλά ο κάκιστος Παναθηναϊκός των δέκα παικτών απέσπασε από θαύμα το 0-0, φτάνοντας τους... μηδέν βαθμούς μετά από δύο αγώνες στο νέο πρωτάθλημα.
Ο "πληγωμένος" και στραπατσαρισμένος Παναθηναϊκός είναι λογικό να νιώθει τυχερός που πήρε το 0-0 από τον καλοστημένο Λεβαδειακό.

Παίζοντας σ' ένα άδειο και "κρύο" γήπεδο, μένοντας χωρίς τον Κουρμπέλη από την προθέρμανση, χάνοντας τον Ευαγγέλου με αποβολή (δεύτερη κίτρινη) στο 49' και βλέποντας τα... τρένα των Βοιωτών να περνούν ξοδεύοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, ήταν μεγάλη έκπληξη που η ομάδα του Ουζουνίδη δεν έχασε έχοντας καλύψει με δυο ισοπαλίες στην έναρξη της σεζόν το -2 που κουβαλούσε από την περυσινή τιμωρία.

Άλλες τόσες έχει σε ντέρμπι και ο Λεβαδειακός, οποίος ήταν τόσο οργανωμένος πίσω από την μπάλα που δεν κινδύνευσε καθόλου. Άντε στο σουτ του Άλτμαν στο 25' και στην ενέργεια του Τσάβες στο 89' ο Επασί να ένιωσε πίεση. Μέχρι εκεί όμως. Τουναντίον ο Βλαχοδήμος ίδρωνε και ξε-ίδρωνε σε κάθε αντεπίθεση της ομάδας του πανούργου Ανιγκό κατά το δεύτερο ημίχρονο, ιδίως δε από τη στιγμή που υπήρχε αριθμητική ανισορροπία στο χορτάρι, ο Ζέκα έπαιζε μόνος του 6άρι και ο Λουτσιάνο δεν ήξερε καν που βρίσκεται.

Την ίδια στιγμή και κάτω από τη σκέπη του καλοδουλεμένου 3-6-1 ο Μητρόπουλος πίεζε σαν το σκυλί, ο Νιάσε έκλεβε μπάλες στον άξονα, ο Γιουσούφ ξεχυνόταν μπροστά, παρέα με τον Γιακουμάκη και ο Μπραντάο έκανε δύσκολη τη ζωή των Κουτρουμπή και Κολοβέτσιου που από αριστερό μπακ έγινε στόπερ. Ο Λεβαδειακός από τις δύο τελικές στο πρώτο μισό έφτασε τις δώδεκα.

Από το 70' και μέχρι το 79' οι Βοιωτοί βρέθηκαν πέντε φορές σε θέση βολής, αλλά από σημάδι... κάτω από τη βάση. Ιδίως στις διαδοχικές φάσεις του 73' και του 74', όταν Γιουσούφ και Μπραντάο σούταραν άουτ απέναντι στον Βλαχοδήμο! Και χάρισαν στον Παναθηναϊκό ένα βαθμό που δεν άξιζε βάσει απόδοσης και εξέλιξης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Λουντ, Άλτμαν (67' Γιόχανσον), Καμπέσας (46' Τσάβες), Λουτσιάνο, Μολίνς (72' Χατζηγιοβάνης)

Λεβαδειακός: Επασί, Ζαραδούκας, Μεντί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιάσε, Μητρόπουλος (86' Καλτσάς), Γιακουμάκης (86' Καψάσκης), Γιουσούφ, Μπραντάο (77' Μπραντάο)