Έτσι έφυγε ο Στανόγεβιτς και ήρθε ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Έτσι έφυγε ο Στανόγεβιτς και ήρθε ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Έτσι έφυγε ο Στανόγεβιτς και ήρθε ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚΤους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να απομακρυνθεί ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και να προσληφθεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου εξηγούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ύστερα από τις χθεσινές εξελίξεις.
Τους λόγους της απομάκρυνσης του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ εξήγησαν οι ιθύνοντες του συλλόγου, ύστερα από το «διαζύγιο» με τον Σέρβο προπονητή και την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου στη θέση του.

«Μετά από περίπου δύο μήνες, ο Στανόγεβιτς φάνηκε να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ και ήδη έφτασε στο σημείο να εμφιβάλλει για τους υψηλούς στόχους τους οποίους όμως πίστευε πριν υπογράψει. Σε μία ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ και ήδη μερικές εξίσου ποιοτικές προσθήκες τουλάχιστον ήταν αναμενόμενη μία μικρή πρόοδος, που κανείς δεν διαπίστωσε. Υπήρχε μια γενική δυσλειτουργία στην ομάδα που δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε άλλο. Η ομάδα, αντίθεται, δείχνει μπερδεμένη και ανασφαλής. Ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη να αξιολογεί την πρόοδό της, ο Λούμπος Μίχελ πρότεινε την αντικατάσταση του Στανόγεβιτς με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Με αυτή την άποψη συντάχθηκαν όλοι, για αυτό τον λόγο όλη η ευθύνη για την κίνηση αυτή ανήκει σε αυτούς που το πρότεινα, με τον ιδιοκτήτη τελικά να το δέχεται», τονίζουν στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Όσον αφορά τον Ρουμάνο προπονητή εκείνο που ειπώθηκε είναι πως «έχει μεγάλη πίστη στο ρόστερ και στη δυναμική της ομάδας, μετά από τρία χρόνια στην Ελλάδα γνωβρίζει το ελληνικό ποδόφαιρο και τις ιδιαιτερότητές του και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Προς τιμήν του δεν κρύφτηκε πίσω από τη δικαιολογία του λίγου χρόνου για να δεσμευθεί για τους υψηλούς στόχους του ΠΑΟΚ». sport-fm.gr